İbrahim Tatlıses Ameliyattan Önce İlk Kez Görüntülendi - Son Dakika
Güncel

İbrahim Tatlıses Ameliyattan Önce İlk Kez Görüntülendi

ABD'de kritik bir ameliyat geçirecek olan İbrahim Tatlıses, doktoruna muayene olurken objektiflere takıldı.

04.02.2015 20:39  Güncelleme: 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa bir süre önce tedavisi için Miami'ye giden İbrahim Tatlıses'i tedavi esnasında dostları ve sanatçı arkadaşları yalnız bırakmıyor.Tedavisi devam eden ünlü sanatçı, doktoruna muayene olurken DHA tarafından görüntülendi.

DOSTLARI MORAL VERİYOR

Fotoğrafın çekildiği esnada Tatlıses'in doktorunun yanında iş adamı İbrahim Erdemoğlu, Dr. Seza Güleç ve ABD'li doktoru bulunuyor. Miami'de sanatçı dostları ve arkadaşları Tatlıses'e destek oluyor ve moralini yüksek tutmaya çalışıyor.

RİSKLİ BİR AMELİYAT GEÇİRECEK

İbrahim Tatlıses uzunca süren tedavisinin sonucunda tamamen olmasa da sağlığına kavuşmuştu fakat kırılan kafatası kemiği risk taşıdığı için çıkarılamamış ve sol tarafı felç kalmıştı. Ünlü sanatçı bu kemiğinin çıkarılması için Miami'de bir kez daha ameliyat olacak. Riskli olan bu operasyon öncesinde sevenleri ünlü türkücüye destek oluyor.

Miami'de tedavisi uzun süreceğinden burada bir araç ve ev alan Tatlıses'in bir ay içerisinde ameliyat olması bekleniyor.

İbrahim Tatlıses Ameliyattan Önce İlk Kez Görüntülendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İbrahim Tatlıses Ameliyattan Önce İlk Kez Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Erol: Parası olan mimarilere gidiyor garibanlar hastaneye varmadan ölüyor adalet mi? 33 2 Yanıtla
  • Mustafa uzun: Allah beter etsin seni 11 21 Yanıtla
  • seher: Onun bunun topuna sıkar tehdit edersen milleti kendini dev aynasinda görusun arniyin şakağindan yersin kurşunu.çok kalitesiz birisin ibocuk 20 11 Yanıtla
  • tolga: ibo senden büyük alalh var önüne gelene laf sokuyordun ne oldu bak kendini fazla yüksekte görme kabadayılık bir yere kadar el elden üstündür gelir adamın biri böyle mıhlar her kuşun eti yenmez ibrahim efendi akıllı ol aklını alırlar. . 17 4 Yanıtla
  • YANDAŞ: ÖLMEDİ HALA. . . KAÇ CANI VARMIŞ??? 7 13 Yanıtla
  • agrılı0404: allah acil şifalar versin imparator dimdik ayyakta oluccak innssalah zornua gidenlerin . . . . . . . . . 7 9 Yanıtla
  • tolga: böyle kedi gibi olursun önce sen çalıştırdığın işçilerin maaşını ver allahın huzuruna çıkaacağın zaman kul hakkıyla çıkma ayrıca her önüne gelenide kücük görme yoksa böyle allahın sopası yok ama allahın gücü var . . adamın birini başına musallat eder. . hayatın böyle biter. 11 4 Yanıtla
  • Enes büyük: Para var huzur var 7 8 Yanıtla
  • Brn: Allah şifa versin 13 2 Yanıtla
  • Rock: Bu nasıl başlık ya yeni bi canlı türü keşfedilmiş gibi ... İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDI ... 12 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı
    20:31 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memleketi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı. Göktaş, programda yaptığı konuşmada, ilçede sosyal belediyecilik projelerinin başarılı bir şekilde uygulandığını vurguladı. Ayrıca, Emirdağ'ın ve Afyonkarahisar'ın gelişmesi için destek istedi ve AK Parti belediyeciliğiyle birbirinden güzel projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

  • Enerji Bakanı Bayraktar, yeni doğal gaz rezervi umuduyla kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı
    20:29 Enerji Bakanı Bayraktar, yeni doğal gaz rezervi umuduyla kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak programı kapsamında yaptığı ziyaretlerde, doğal gaz arama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bayraktar, Sakarya gaz sahasında günlük gaz üretimini artırmak için yeni bir kuyu kazmaya başladıklarını ve birkaç hafta içinde yeni bir keşif ve ilave bir rezerv beklentilerinin bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak adına yenilenebilir enerji yatırımlarının önemine vurgu yaptı.

  • Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı
    20:26 Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı

    Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğini parçalayarak öldürmüştü.

  • Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu
    20:25 Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu

    Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen iftarda koruyucu ailelerle bir araya geldi. Programda konuşan Vali Köşger, Adana'nın koruyucu aile sıralamasında 4. olduğunu belirterek, çocuklara sahip çıkmanın önemini vurguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de programa katıldı.


Advertisement