İbrahim Tatlıses'e Yönelik Saldırı - Son Dakika
Yerel

İbrahim Tatlıses'e Yönelik Saldırı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül,

16.03.2011 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül,

"İnanıyoruz ki hocalarımızın yaptığı tedavi, yurttaşlarımızın hayır duaları Tatlıses'i bir an önce aramıza kavuşturacaktır" dedi.

Sarıgül, uğradığı silahlı saldırıda ağır şekilde yaralanan İbrahim Tatlıses'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Ziyaretin ardından hastane önünde basın mensuplarına açıklama yapan Sarıgül, Tatlıses'in, ülkenin yetiştirdiği önemli sanatçılardan biri olduğunu belirterek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili olarak doktorlarından sürekli bilgi aldığını ifade eden Sarıgül, "En büyük sağlık ve sıhhat sevenlerinin burada bulunması, bütün yurttaşlarımızın sanatçımıza karşı göstermiş oldukları ilgi, bir vefa duygusu, toplumun her kesiminin hastaneyi araması. İnanıyorum ki en kısa süre içinde Tatlıses aramıza dönecek, bizi güldürecek, eğlendirecek zaman zaman da ağlatacak" şeklinde konuştu.

Sanatçının dostları olarak son derece üzüntülü olduklarını dile getiren Sarıgül, "Dualarımız Tatlıses ile beraber. Hocalarımıza, hekimlerimize güveniyoruz. İnanıyoruz ki hocalarımızın yaptığı tedavi, yurttaşlarımızın hayır duaları Tatlıses'i bir an önce bizim aramıza kavuşturacaktır" dedi.

Ziyarette bulunan ses sanatçısı Zerrin Özer de açıklamasında, Tatlıses'in en büyük hayranının kendisi olduğunu belirterek, şunları söyledi.

"Türk müziği onunla çok büyük yerlere geldi. Allah öyle bir ses vermiş ki öyle bir yorum vermiş ki işte kurban olduğum Allah nasıl orada onu kayırdıysa şimdi de kayıracak. Buna inanıyorum, hepimiz inanıyoruz. Allah'ım onu önce ailesine, sevdiklerine ve bizlere bağışlasın. Her gün dua edin."

Bu arada, Tarkan, Türk halk müziği sanatçısı Bedri Ayseli, eski hakemlerden Serdar Tatlı ve eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna da hastaneye geldi.

Hastaneye gelen Tatlıses hayranlarına lahmacun ikram edildi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İbrahim Tatlıses'e Yönelik Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement