İbrahim Tatlıses'in kızından gündemi sarsacak sözler: Babamın çevresi tarafından taciz edildim - Son Dakika
Magazin

İbrahim Tatlıses'in kızından gündemi sarsacak sözler: Babamın çevresi tarafından taciz edildim

Ev verme konusundan tartışmaya başlayan Dilan Çıtak Tatlıses ve babası İbrahim Tatlıses arasında sular durulmuyor. Önceki gün basın mensuplarıyla sohbet eden Çıtak "Babamın çevresi tarafından taciz edildim" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

10.07.2020 12:31  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, önceki gece Cihangir'de nişanlısı Levent Dörter ile yürürken objektiflere yansıdı. Kendisine ev vereceğini söyleyen sonra da vazgeçtiğini ileri süren Dilan Çıtak Tatlıses, babasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"YÜZÜĞÜMLE ARABA ALINMAZ AMA BENİ MUTLU ETTİ"

Yeni albümü için hazırlık yaptığını söyleyen Çıtak, "Öncelikle eylül ayında çıkacak olan albümüm için hala hazırlık yapıyorum. Aranjesi, kayıtları, stüdyo zamanı, düzenlemeler... Onlarla uğraşıyorum" ifadelerini kullandı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; parmağındaki yüzüğü dikkat çeken Dilan Çıtak, "Yüz bin Euro'ya aldık, zenginlik böyle bir şey işte' dermişim... Levent, bunu daha önce yaptırmıştı. Bu ikinci yüzük, hediye etti. Öyle çok bir şey değil yani bununla araba almazsın ama güzel, mutlu edici bir şey. Hoşuma gitti, sürpriz yaptı. Düğünü erteledi, bununla kendini affettirdi" şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses'in kızından gündemi sarsacak sözler: Babamın çevresi tarafından taciz edildim

"BABAMIN ÇEVRESİ TARAFINDAN TACİZ EDİLDİM"

"Babanız İbrahim Bey ile aranız nasıl, sular duruldu mu?" sorusuna ise Tatlıses, şu cevabı verdi:

"Hayır, sular durulmadı. İnsanlar bana el verilmeden çıkıp, konuştum sanıyor. İki sene önce yapılan bu yanlışa şimdi canım sıkıldı, hayata geçirdim sanıyor ama insanların şunları bilmesini isterim; bunca zaman sustum, bunca zaman yapılan birçok haksızlığa boyun eğdim, birçok adaletsizliğe, işime engel olunmasına sustum... İşime o taraftan ismi lazım olmayan kişiler tarafından çok engel olunmaya çalışıldı. Babam değil ama onun çevresinden işime kadar, yapımcıma kadar arayıp taciz edildim. Hatta işimin durdurulması için ellerinden geleni yaptılar. Bunlara rağmen sustum çünkü çok fazla şey yapıldı. Bu babam tarafından değil asla ama onun çevresi tarafından yapıldı."

"BABAM DOLDURUŞA GELİYOR"

"Babamın bunlardan bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Onun bu tarz şeylerden bilgisi yok. O sadece çok fazla doldurulur, çok fazla dolduruluşa gelir etrafı tarafından. İnsanlar bana bir şey yapılmadığı için ya da adaletsizlik var diye dayanamayıp, konuşmaya başladığımı sanıyor. Hayır! Ben bugüne kadar her zaman sustum çünkü umurumda değildi fakat bugün bana demek ki babam tarafından ne yapılmış, ne denmiş, nasıl bir yanlış yapılmış ki benim artık canım yanmış.

İbrahim Tatlıses'in kızından gündemi sarsacak sözler: Babamın çevresi tarafından taciz edildim

Sabrımın sonuna gelmişim, konuşuyorum. Bunu İbrahim Bey'e sorun. Hani 'Ne olmuşta Dilan artık patlama noktasına gelmiş?' diye. Lütfen, rica ediyorum. Babama sorun, cevabını versin fakat bu 'Bana ev vermiyorlar, bana araba vermiyorlar, bana para vermiyorlar, bana şunu almıyorlar' değil. Bundan dolayı konuşulmadı."

"BANA DÜŞÜNÜLDÜĞÜ GİBİ İMKANLAR SUNULMUYOR"

'Dilan'a ne yapıldı da Dilan artık geçmişteki ayıpları şu an gündeme getirdi?' İşimle uğraşıldı, ben bunlarla uğraşacağım diye kendi mesleğime harcamak istediğim enerjiyi harcayamadım. 'Dilan neden 5 senede 2 single çıkardı?' İnsanlar 'Tatlıses soyadı ona bir sürü imkan veriyor, Dilan'a bir sürü imkan sunuyor, yapıyor yapıyor bir türlü olmuyor' sanıyor.

Halbuki daha hiçbir şey yapmıyorum çünkü öyle insanların gördüğü, gösterildiği gibi imkanlar sunulmuyor bana. Tam tersi bir de eksi bakiyedeyim. İşime olan enerjim tükendi. Tam bir eksi bakiyedeyim, bu savaşla uğraşıyorum. İnsanlar 'Ne güzel, soyadını da aldın, avantajlısın sen. Neden bir şeyler yapıyorsun da olmuyor?' diyor.

Öyle bir şey değil, tam tersi. Artık bir beni bırakın da işime, gücüme odaklanayım. 5 senede 2 single çıkaracağıma, 5 senede 50 single çıkarayım, hak ettiğim değeri alayım. Bunları babama sorun, o cevabını versin."

İbrahim Tatlıses'in kızından gündemi sarsacak sözler: Babamın çevresi tarafından taciz edildim
İbrahim Tatlıses\'in kızından gündemi sarsacak sözler: Babamın çevresi tarafından taciz edildim

Son Dakika Magazin İbrahim Tatlıses'in kızından gündemi sarsacak sözler: Babamın çevresi tarafından taciz edildim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • YILMAZ: YA Bİ GİDİN ARTIK YA GINA GETİRDİNİZ ARTIK 2 0 Yanıtla
  • fatih: Eylül ayına kadar bu polemik devam eder. Yeni CD Eylül ayında çıktıktan sonra uyduruktan babasının elini öpen fotolar paylaşırlar, biz barıştık derler. Eylül ayına kadar reklama ihtiyaç var çünkü. Hep aynı film. 2 0 Yanıtla
  • vatandaş : Bidüşün artık şu insanların yakasından 1 0 Yanıtla
  • Yalan: Başkan haber yapin milletin pisikolojisi bozuldu ne düzen kuruldu 1 0 Yanıtla
  • engin: YOK YAWW BABA ŞEVKATİ İE SEVMİŞLERDİR SEN YANLIŞ ANLAMSIIN YAWWW ZATEN NE GELİRSE TANIDIKDAN GELİR 1 0 Yanıtla
  • Mundu: Ba nane senin babandan bi gidin artık milet sizin işinize kardır gibi 1 0 Yanıtla
  • Ruzgar Deniz: Allah yardimcilari olsun. Aile arasi iliskiler zor olabiliyor. 1 0 Yanıtla
  • muro: ünal karamana yanlış yaptınız hakkını yediniz. şimdi çek ts 1 0 Yanıtla
  • Gercek : Gündemde sizler yoksunuz artık devriniz gecti 1 0 Yanıtla
  • İbo: Bu adama fırsat verilmesin. Beterini yapar 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement