İbrahim Tatlıses'in Övgüler Yağdırdığı Derya Tuna Kimdir? - Son Dakika
Güncel

İbrahim Tatlıses'in Övgüler Yağdırdığı Derya Tuna Kimdir?

İbrahim Tatlıses\'in Övgüler Yağdırdığı Derya Tuna Kimdir?

İbrahim Tatlıses'in, eski eşinin sunucusu olduğu programa bağlanarak övgüler yağdırdığı oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna kimdir?

14.08.2018 09:31  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞARKICIYKEN İBRAHİM TATLISES İLE TANIŞTI

Oyuncu ve şarkıcı ,1965 yılında kalabalık bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. ile çalışmaya başladığı dönemde bir gazinoda ikinci sınıf "uvertür" şarkıcıydı.

 <a class='keyword-sd' href='/ibrahim-tatlises/' title='İbrahim Tatlıses'>İbrahim Tatlıses</a>'in Övgüler Yağdırdığı <a class='keyword-sd' href='/derya-tuna/' title='Derya Tuna'>Derya Tuna</a> Kimdir?

SAHNE HAYATINA SON VERDİ

Derya Tuna'nın,1983 yılında ''Günah'' filmi çekilirken tanıştığı şarkıcı İbrahim Tatlıses ile birlikteliğinden İbrahim adında bir oğlu oldu. Derya Tuna, İbrahim Tatlıses ile birlikte yaşamaya başladı ve Tuna'nın kısa süren sahne hayatı sona erdi. Tuna, sonraları yalnızca İbrahim Tatlıses ile birkaç filmde oynamış, sahne hayatını bırakmıştır.1985 yılında ''Yalnızım'' ve 1987 yılında ''Gülüm Benim'' filmlerinde Tatlıses ile birlikte rol aldı. Şarkıcılığa 20 yıl ara verdikten sonra bir dergide köşe yazarlığı yaptı.

İbrahim Tatlıses'in Övgüler Yağdırdığı Derya Tuna Kimdir?

PROGRAM SUNUCULUĞUNA BAŞLADI

2001 yılında İbrahim Tatlıses'den ayrılan Derya Tuna, bugünlerde bir TV kanalında yayınlanan "4 Kadın Zamanı" isimli programla ekranlarda.

İbrahim Tatlıses'in Övgüler Yağdırdığı Derya Tuna Kimdir?

Son Dakika Güncel İbrahim Tatlıses'in Övgüler Yağdırdığı Derya Tuna Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement