İbrahim Toraman: Eşime Şiddet Uygulamadım, Bunlar İftira - Son Dakika
Spor

İbrahim Toraman: Eşime Şiddet Uygulamadım, Bunlar İftira

Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman, eşine bebeği kucağındayken şiddet uyguladığı iddiasına isyan etti. Toraman, "Eşime şiddet uygulamadım. Bunların hepsi iftiradır" dedi.

29.02.2016 11:09  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gündeme bomba gibi düşen "Toraman'a şiddet suçlaması" haberlerinin gerçeği yanstımadığını dile getiren İbrahim Toraman, eşine şiddet uygulamadığını Telegol programında açıkladı.

"ANNELER ÖZELDİR"

Hayatında en önemli insanın Annesi olduğunu vurgulayıp, kadınların özel olduğunu söyleyen İbrahim Toraman; ''Sosyal medyada yazılılanlar umrumda değil. Ben profesyonel bir insanım. Benim hakkımda iddialar var söylentiler var. Bunlar üzücü. Benim hayatımda en önemli insan Annemdir. Anneler özeldir. Çocuk doğuruyorlar. Bundan dolayı bütün kadınlar özeldir.'' dedi.

"HAKKIMDA ÇIKAN ŞEYLER İMKANSIZDIR"

Hakkıında çıkan iddiaların imkansız olduğunu dile getiren İbrahim Toraman; ''Her şeyi geride bıraktım. Bu olaylar yüzünden sadece çok üzüldüm. Benim hakkımda çok iddialar var. Gazetelerde yayınlanan şeyler var. Çocuğu kucağındayken eşini dövdü diyorlar. Bunlar imkansız şeyler. Çocuk kucağındayken anne dövülür mü? Böyle bir insan bir baba olabilir mi? İnsan bu şekilde bişey yapmaz. Bunu nasıl yazıyorlar anlamıyorum.'' dedi.

"GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAKTIR"

Gerçeklerin ortaya çıkacağını söyleyen Toraman; ''Benim susmamın sebebi yargıya intikal edeceği içindir. Ben adalete güveniyorum. En geç gerçekler ortaya çıkacaktır. Çocuğunun annesine saygı duyduğunu açıklayan Toraman; ''Ben, çocuğumun annesine saygı duyuyorum. Bana zarar vermek istiyorsun, kendinide düşünmüyorsun ama ortada bir çocuk var. Ben çocuğumu çok seviyorum. Böyle bir şey yapılmaz. Bunu bir annenin düşünmesi gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

"ÇOCUĞUMU GÖREMİYORUM"

Oğlunu çok özlediğini dile getirip, hakimler sayesinde gerçeğin ortaya çıkacağını söyleyen İbrahim Toraman; ''Böyle bir şeyi basına vermek her şeyi belli ediyor zaten. Çocuğumun annesin amacı anlaşılıyor. Hakimler sayesinde her şeyi ortaya çıkartacağım. Kendime güvenim tam. Bunlar beni sadece çok üzmüştür. İki günden beri şok içerisindeyim. Oğlum için çok üzülüyorum sadece. 40 gündür çocuğumu görmüyorum.''

"ŞİDDET UYGULAMADIM"

Eşine şiddet uygulamadığını dile getiren Toraman; ''Yazılanlar, çizilenler gerçeği yansıtmıyor. Yakın zamanda her şeyi gözler önüne çıkartacağım. Kimler yönünden yapıldığını biliyorum. Benim adıma mahkeme açılmadı. Mahkeme açılsa kendimi savunacağım. Son olarak şunu söylüyorum ben Türk Kanununa güveniyorum. Eşime karşı hiçbir şekilde şiddet uygulamadım. Her ailede tartışma vardır ama eşime şiddet uygulamadım. '' dedi.

"YAZILANLAR, ÇİZİLENLER UYDURMADIR"

Kendisine itiraf atanların çıkıp özür dilemesini dile getiren İbrahim Toraman; ''Ülkemizde çamur at izi kalsın olayı vardır. Bu yazılanlar, çizilenler uydurmadır. İmkansız şeylerdir. Umarım bana iftira atan insanlar benden özür dilerler.'' diyerek sözlerini tamamladı.



İbrahim Toraman: Eşime Şiddet Uygulamadım, Bunlar İftira

Son Dakika Spor İbrahim Toraman: Eşime Şiddet Uygulamadım, Bunlar İftira - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • IBRAHIM UZULMEZ: Sen adam misin? 13 5 Yanıtla
  • BAKLANLI: Tv de yayınlanan o fotoğraflar ne? Ayıptır kadın dövülürmü 8 2 Yanıtla
  • selo: arada uygula sart 1 6 Yanıtla
  • Umit: Ibrahim totomana inaniyorum Allah yardimcisi olsun cocugunu göremedigine cok uzuldum isallah en yakin zamanda evladinida görur 1 2 Yanıtla
  • oaoaoa: incilt me eşini toraman 1 0 Yanıtla
  • vatandaş: iftira diyorsun demekki kadıncağız duvarlara vura vura yüzü gözünü şişirmiş öylemi toraman efendi milleti salak yerine koymaktan bıkmadınızmı 0 0 Yanıtla

Advertisement