Yürekleri ağza getiren video! İçinde bebek olan araba, son hızla metrelerce yokuş aşağı gitti - Son Dakika
Güncel

Yürekleri ağza getiren video! İçinde bebek olan araba, son hızla metrelerce yokuş aşağı gitti

Sinop'ta annesinin market alışverişine gitmek için kısa süreliğine yanından ayrıldığı bebek, arabasıyla birlikte yokuş aşağı doğru gitmeye başladı. 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarından beton zemine düşen bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

14.09.2021 20:30  Güncelleme: 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'ta annesinin bir anlık dalgınlığı nedeniyle arabasıyla birlikte yokuş aşağı giden bebek, büyük korkuya neden oldu. Nefes kesen videoda, bebek arabasının hızlı şekilde kaydı görülürken, talihsiz bebek olayı yaralı olarak atlattı.

YAKLAŞIK 30 METRE İLERLEDİ

Akşam saatlerinde Ada Mahallesi'nde ismi öğrenilmeyen anne, bebek arabası içindeki çocuğu ile alışveriş için market önüne geldi. Anne, marketin giriş kısmında bulunan reyonlara yöneldiği sırada kısa süreliğine yol kenarına bıraktığı bebek arabası, bir anda yokuş aşağı hareket etti. Bebek arabası, caddeden geçen araçların arasından hızla yokuş aşağı gidip, yaklaşık 30 metre ilerledi.

Nefes kesen video! Bebek arabası son hızla yokuş aşağı gitti

BETON ZEMİNE DÜŞTÜ

Sonradan durumu fark eden anne, panikle bebeğin peşinden koştu. Annenin yakalayamadığı bebek arabası, çevredeki bir binanın yanındaki tümseğe de çarparak 3 metre yükseklikteki istinat duvarından beton zemine düştü, minik çocuk, yaralandı. İhbarla çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalede bulunan bebek, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Nefes kesen video! Bebek arabası son hızla yokuş aşağı gitti

NEFES KESEN VİDEO

Öte yandan, bebek arabasının yokuşta ilerlediği o anlar da çevredeki bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi. Görüntülerde; kadının markete yöneldiği sırada işletme önünde elinden bıraktığı bebek arabasının yerinden hareket edip, araçların da geçtiği yoldan hızla yokuşta ilerlediği, saniyeler sonra durumu fark edince panik yaşayan annenin de hızla bebeğinin peşine koştuğu yer aldı.

Nefes kesen video! Bebek arabası son hızla yokuş aşağı gitti
Yürekleri ağza getiren video! İçinde bebek olan araba, son hızla metrelerce yokuş aşağı gitti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yürekleri ağza getiren video! İçinde bebek olan araba, son hızla metrelerce yokuş aşağı gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement