İçinde Dolar Bulunan Çantayı Polise Teslim Eden Güvenlikçilere İkramiye - Son Dakika
Güncel

İçinde Dolar Bulunan Çantayı Polise Teslim Eden Güvenlikçilere İkramiye

İçinde Dolar Bulunan Çantayı Polise Teslim Eden Güvenlikçilere İkramiye

MARMARİS Belediye Başkanı Ali Acar, kurum bünyesinde görevli 2 özel güvenlik personelini bir parktaki bankta buldukları içinde 2 bin 426 dolar ile çeşitli evrak olan el çantasını polise teslim ettikleri için birer maaş ikramiyeyle ödüllendirdi.

25.07.2018 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARMARİS Belediye Başkanı Ali Acar, kurum bünyesinde görevli 2 özel güvenlik personelini bir parktaki bankta buldukları içinde 2 bin 426 dolar ile çeşitli evrak olan el çantasını polise teslim ettikleri için birer maaş ikramiyeyle ödüllendirdi.

Marmaris Belediyesi'nin özel güvenlik görevlileri Ali Tonguç Oktay (36) ve Ali Şadan (28), 21 Temmuz Cumartesi saat 00.30'da, Atatürk Caddesi'ndeki Türkmenistan Parkı'nda devriye görevindeyken, bir bankın köşesinde el çantası gördü. Çantayı kontrol eden güvenlik görevlileri, içinde bir miktar dolar ile çeşitli evraklar olduğunu tespit etti. Durumu müdürlerine bildiren güvenlik görevlileri, çanta içindeki beyaz zarfı açarak nüfus cüzdanıyla bir telefon numarası buldu. Çantanın, Yunanistan'ın Rodos Adası'nda yaşadığı öğrenilen bir adama ait olduğu anlaşıldı. Güvenlikçiler, zarfta yazılı cep telefonu numarasını birçok kez aramasına rağmen cevap alamadı. Çantanın içinden çıkan 2 bin 426 dolar, bir telefon kartı hattı, nüfus cüzdanı ve çeşitli evraklar, tutanakla polis ekiplerine teslim edildi. Çantanın hala polis merkezinde teslim edilmek üzere muhafaza altında tutulduğu belirtildi. Güvenlik görevlileri bugün, Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar tarafından makamında kabul edildi. Çikolata ve çay ikram edilen güvenlik görevlilerine birer maaş ikramiye verildi. Ali Tonguç Oktay ve Ali Şadan'ı yürekten kutladığını söyleyen Başkan Acar, "Tüm Türkiye'ye örnek bir davranış sergilediniz. Çocuklarımızın oyunlar oynadığı parklarımızın güvenliği için çok önemli bir görevi icra etmektesiniz. Bu zorlu görevde hareketleri ve sözleri toplumu rahatsız eden insanlarla uğraşıyorsunuz. Bazen de üzücü olaylarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Günümüzde maneviyat azalıyor ve sizlerin bu örnek davranışınız mutlu etti. Bir kere daha sizler gibi duyarlı mesai arkadaşlarımla çalıştığımız için çok mutluyum. Başarılarınız daim olsun" dedi. Makamdan ayrılan güvenlik görevlilerini belediyede çalışanlar da tebrik etti.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İçinde Dolar Bulunan Çantayı Polise Teslim Eden Güvenlikçilere İkramiye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement