İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: "Bütün Bürokratlarımızla Sahaya İniyoruz" - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: "Bütün Bürokratlarımızla Sahaya İniyoruz"

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: "Bütün Bürokratlarımızla Sahaya İniyoruz"

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kırklareli' ne geldi.

15.12.2018 04:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kırklareli' ne geldi. Burada bir basın açıklaması düzenleyen Bakan Yardımcısı Ersoy, "Vatandaş odaklı hizmet seferberliği kapsamında, bütün bürokratlarımızla sahaya iniyoruz" dedi.

Programı kapsamında ilk olarak Kırklareli Valiliğinde Basın açıklaması yapan İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy daha sonra, Kırklareli Valisi Osman Bilgin'i makamında ziyaret etti.

Bakan Ersoy, Valilik girişinde yaptığı basın açıklamasında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla İçişleri Bakanlığı İzleme Değerlendirme Projesinin (İZDES) uygulanmasına başlandığını belirterek; " Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Devleti temsil etmek, milletin gönlünü kazanmakla olur' ifadeleri doğrultusunda, İçişleri Bakanlığı olarak valiliklerimizde başlattığımız vatandaş odaklı hizmet seferberliği kapsamında, bütün bürokratlarımızla sahaya iniyoruz. Vatandaş odaklı hizmet anlayışının bakanlığımız taşra birimlerinin hizmet kapasitelerini ölçmek, merkez ve taşra birimleri arasındaki iletişimi geliştirmek, sahadaki görüş ve önerileri doğru şekilde merkeze iletmek, valiliklerimizdeki iyi uygulama örneklerini paylaşmak üzere İZDES projesini başlattık." Dedi.

Vali Bilgin'de, Bakan yardımcısı Ersoy'a, Kırklareli'ne teşriflerinden dolayı şükranlarını sunarak, "Sayın İçişleri Bakanımızın önderliğinde yapılan bu çalışma, bizlere de ışık tutacak. Kendi alanımızda göremediğimiz eksiklikler konusunda bunların giderilmesine vesile olacaktır dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'un Kırklareli ziyaretinde; Jandarma Genel Komutanlığı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, Sahil Güvenlik Komutanlığı Tuğamiral Cengiz Fitöz, Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İbrahim Hakkı SeyidoğullarI, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Osman Beyazyıldız, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İsmail Aydoğan, AFAD Daire Başkanı Salih Altınay, İl Planlama Uzmanı Hakan Yıldırım ve İçişleri Uzmanı Onur Akyavaş eşlik etti.

Gerçekleşen ziyaretin ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve beraberindeki heyet Atatürk Toplantı Salonunda İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, buradaki toplantının ardından Bakanlık İcraat Sunumu ve Koordinasyon Toplantısına katılmak üzere Kırklareli Ticaret Borsası Toplantı Salonuna geçti.

Gerçekleşen toplantıların ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy Şehit Polis Memuru Hasan İbrik'in babası Şükrü İbrik ve Ailesini, Gazi Metin Koç ve Ailesi son olarak Şehit Jandarma Er Mustafa Kalenci'nin annesi Kezban Kalenci ve ailesini ziyaret ettiler. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: 'Bütün Bürokratlarımızla Sahaya İniyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'da çıkan arazi yangını söndürüldü
    23:23 Erzincan'da çıkan arazi yangını söndürüldü

    Erzincan'ın Yeniköy Kilimli Köyü'nde çıkan arazi yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın, yaklaşık 5 dönüm arazide 1 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

  • Bursa'da Bir Ailenin Papağanı Sosyal Medyada İlgi Görüyor
    23:18 Bursa'da Bir Ailenin Papağanı Sosyal Medyada İlgi Görüyor

    Bursa'da yaşayan Rahim Çakmak ve ailesinin papağanı, müzik çalınması ve komut verilmesiyle ilginç hareketler sergiliyor. Çakmak'ın papağanının videoları sosyal medyada çok izleniyor ve takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • Xiaomi mi 11 serisi HyperOS güncellemesi aldı
    23:09 Xiaomi mi 11 serisi HyperOS güncellemesi aldı

    Xiaomi, Ekim 2023'te HyperOS'u duyurarak MIUI defterini kapattı. Şirket, önemli değişiklikleri beraberinde getiren bu arayüz yazılımını dağıtma çalışmalarını başlattı. Xiaomi mi 11 serisi de Android 14 tabanlı HyperOS güncellemesi aldı. Güncelleme ile birlikte yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget'lar gibi özelleştirme seçenekleri sunuluyor. Ayrıca, eski modeller için de HyperOS güncellemesi yayınlanacak.

  • Getir, küçülüyor mu? FreshDirect ve BiTaksi'yi satacak mı?
    23:09 Getir, küçülüyor mu? FreshDirect ve BiTaksi'yi satacak mı?

    Getir, son yıllarda büyük bir büyüme göstererek Türkiye sınırlarını aşmış ve Avrupa ülkelerinde de hizmet vermeye başlamıştır. Ancak son gelişmelere göre şirketin küçülmeye hazırlandığı iddia edilmektedir. Getir'in Aralık 2023'te satın aldığı FreshDirect ve Türkiye'de hizmet veren BiTaksi'yi satmayı planladığı söylenmektedir. Şirketten henüz resmi bir açıklama gelmemiştir, bu nedenle küçülme şimdilik bir söylentiden ibarettir. Getir, şu anda Türkiye, İngiltere, Almanya, Hollanda ve ABD'de faaliyet göstermektedir.

  • TOFAŞ, Türkiye'de Jeep Üretimine Başlayabilir
    23:09 TOFAŞ, Türkiye'de Jeep Üretimine Başlayabilir

    TOFAŞ firmasının Türkiye'de Jeep üretimine başlayabileceği ortaya çıktı. Yeni Jeep CEO'su Antonio Filosa'nın maliyetleri düşürmek adına üretimi başka ülkelere kaydırmayı planladığı ve Türkiye'nin seçenekler arasında olduğu biliniyor. Markanın 2030 hedefi ise global satışlarını 2 katına çıkarmak. TOFAŞ ile uzun süreli bir iş birliği ihtimali konuşuluyor.

  • TİKA, Zimbabve'de tarım sektörüne destek sağlıyor
    23:08 TİKA, Zimbabve'de tarım sektörüne destek sağlıyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Zimbabve'de tarım sektöründe mesleki ve teknik eğitime destek amacıyla çeşitli tarım ekipmanları temin ediyor. TİKA'nın sağladığı yer fıstığı ayıklama ve mısır taneleme makineleri, Zimbabveli gençlerin mesleki eğitimlerine katkı sağlamak için kullanılacak. Proje, Zimbabve'nin tarıma elverişli topraklarında gençlerin geleceğine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • FETÖ/PDY üyesi aranan emniyet müdürü Muğla'da yakalandı
    23:03 FETÖ/PDY üyesi aranan emniyet müdürü Muğla'da yakalandı

    FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve KHK ile rütbeleri ve unvanları geri alınan emniyet müdürü, Muğla'nın Fethiye ilçesinde yakalandı. 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Ş., noterde işlem yaparken gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Kuşadası'nda Kruvaziyer Gemisi İskeleye Çarptı
    23:02 Kuşadası'nda Kruvaziyer Gemisi İskeleye Çarptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisiyle gemide ve iskelede maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Olay, cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement