İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Sur'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Sur'u Ziyaret Etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Sur\'u Ziyaret Etti

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Bilal Özkan’ı ziyaret edip, sur içinde incelemelerde bulundu.

25.01.2018 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Bilal Özkan'ı ziyaret edip, sur içinde incelemelerde bulundu.

Çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek için Diyarbakır'da bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sur Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Ersoy'a, Vali Yardımcısı Ahmet Naci Helvacı, AK Parti eski milletvekili Oya Eronat da eşlik etti. Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan ve belediye çalışanları tarafından kapıda çiçeklerle karşılanan Ersoy ve beraberindekiler daha sonra makam odasına geçti. Kaymakam Özkan, Sur'da devam eden çalışmalar ve yapılan planlamalara ilişkin bilgiler verdi. Kaymakam Özkan, Ersoy'a bakırdan yapılmış kahve takımı takdim etti. Ardından Kaymakam Özkan'ın da katılımıyla Ersoy ve beraberindekiler İçkale ve Hz. Süleyman Camisinde inceleme ve ziyarette bulundu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Sur'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement