İçişleri Bakanı Soylu Diyarbakır'da - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Soylu Diyarbakır'da

İçişleri Bakanı Soylu Diyarbakır\'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da düzenlenen "Bölge Güvenlik Toplantısı"na katıldı.

13.09.2018 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da düzenlenen "Bölge Güvenlik Toplantısı"na katıldı.

Kentteki bir otelde Bakan Soylu'nun başkanlığında 9 ilin vali, il emniyet müdürleri ve il jandarma komutanlarının katılımıyla düzenlenen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Toplantının açılışında konuşan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıkları toplantının ülke adına hayırlı sonuçlar getirmesini diledi.

Güzeloğlu, ülkede tesis edilen huzur ve güven ortamına işaret ederek şunları kaydetti:

"Bakanımızın liderliğinde yürütülen terörle mücadele perspektifinde hamdolsun bugün güvenli ve huzurlu bir iklimdeyiz. Her açıdan devletin gücünün hissedildiği, bu anlamda bütün kurum ve kuruluşların iş birliği içerisinde çok güçlü bir şekilde terör başta olmak üzere bütün hukuk dışı suç ve unsurlara karşı büyük bir başarı sergilediği bir dönemdeyiz."

Basına kapalı devam eden toplantıya Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy ve Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Adıyaman, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Mardin, Muş, Tunceli ve Şanlıurfa valileri, emniyet müdürleri ve jandarma komutanları, ilçe kaymakamları, İller İdaresi Genel Müdürü Doç. Dr. İlker Gündüzöz ile güvenlik bürokrasisi yetkilileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Soylu Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.


Advertisement