Içişleri Bakanı Soylu, Pülümür Vadisi'nde - Son Dakika
Güncel

Içişleri Bakanı Soylu, Pülümür Vadisi'nde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Tunceli'de, beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ve...

22.07.2017 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Tunceli'de, beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ve İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ile Türkiye'de terör noktasında en sıkıntılı yerlerden biri olarak bilinen Pülümür Vadisi'ni inceledi.

Tunceli'den sonra yaklaşık 50 kilometrelik vadiyi beraberindekilerle karayoluyla geçen Soylu, terör örgütü PKK tarafından katledilerek cesedi Pülümür Çayı'na atılan öğretmen Necmettin Yılmaz'ın arabasının yakıldığı yerde bir süre durarak çevreyi gözlemledi.

Ziyarette yoğun güvenlik önlemi alındı

İki Sikorsky ve iki Kobra tipi helikopterlerin konvoyu sürekli havadan takip ettiği incelemede, çok sayıda zırhlı araç ile jandarma özel harekat ve polis özel harekat timi de güzergah boyunca güvenlik önlemi aldı.

Geniş güvenlik önlemi altında gerçekleşen incelemelerde Bakan Soylu, Pülümür ilçesine bağlı Kırmızı Köprü köyüne geçerek, köylülerle bir araya geldi.

Köydeki çocuklara oyuncak dağıtarak onlara yakın ilgi gösteren Soylu, bir köylünün evine misafir oldu ve çay içti.

Içişleri Bakanı Soylu, Pülümür Vadisi\'nde
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Içişleri Bakanı Soylu, Pülümür Vadisi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement