İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Malazgirt'te - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Malazgirt'te

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Malazgirt\'te

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberindeki heyetle birlikte bazı temaslarda bulunmak üzere Malazgirt ilçesini ziyaret etti.

10.06.2017 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberindeki heyetle birlikte bazı temaslarda bulunmak üzere Malazgirt ilçesini ziyaret etti.

Bakan Soylu ve beraberinde Muş Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Çakar, Muş Ak Parti Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve beraberindeki İçişleri Bakanlığı yetkililerini Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Malazgirt İlçe Asayiş Komando Bölük Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu tarafından askeri törenle karşılandı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, "Çok önemli bir dönem içerisineyiz. Bu terörle mücadele konusunda en önemli adımızda memleketimizin her noktasında tüm güvenlik kuvvetlerimiz anlayış, uyum ve heyecan birlikteliği içerisindeler. Hedefimiz net, yol haritamız belli. Ne yapacağımız belli. ve bu konuda attığımız adımlar, yapacağımız planlamalar hepsi belli. Bugün itibariyle sadece jandarmamız 143 operasyon yapmıştır. Sadece Lice'de 10 bin güvenlik güçlerimiz 10 bin evladımız şu anda operasyon yapmaktadır. Orada hem uyuşturucuya karşı hem de terör örgütüne karşı büyük bir operasyon gerçekleştirmektedirler. ve bu çok acık ve nettir. Biz terör örgütlerine nefes aldırmadığımız andan itibaren vatandaşımızın huzur ve refahı ve yaşam standartları daha fazla yükselecek ve burada büyük bir kararlılıkla uğraş içinde olduğumuz acık ve nettir." dedi.

Daha sonra Bakan Soylu, 1071 Zafer Anıt alanında kendisini bekleyen çok sayıda Malazgirtli vatandaşlara tek tek tokalaşarak sorun ve sıkıntılarını dinledi. Anıt alanı gezen Bakan Soylu'ya Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Malazgirtli ressam Saruhan Yaman'ın Alparslan tablosunu hediye etti. Burada hatıra fotoğrafı çeken Bakan Soylu ve beraberindeki heyet, Yılankıran Caddesinde vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.

Ziyaretinden sonra programının geri kalanını tamamlamak üzere tekrar Helikopterle Muş'a döndü. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Malazgirt'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement