13. Büyükelçiler Konferansı - Son Dakika
Güncel

13. Büyükelçiler Konferansı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun fotoğraf çektirmesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın fotoğraf çektirmesi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun...

09.08.2022 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun fotoğraf çektirmesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın fotoğraf çektirmesi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun fotoğraf çektirmesi ANKARA - 13. Büyükelçiler Konferansı

13. Büyükelçiler Konferansı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 13. Büyükelçiler Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı
    16:39 GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı

    Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığına bağlı personele GAÜN Sürekli Eğitim Merkezi tarafından İngilizce eğitimi verilecek. Protokol, 5. Zırhlı Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya ile GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından imzalandı. Her iki kurum da protokolün hayırlı olmasını diledi.

  • Antep İşi Nakışı UNESCO'ya aday gösterildi
    16:39 Antep İşi Nakışı UNESCO'ya aday gösterildi

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde Antep İşi Nakışı'nın UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne girmesi için çalışmalar yapılıyor.

  • Hatay'daki eğitim altyapısı deprem öncesine göre daha güçlü hale gelecek
    16:38 Hatay'daki eğitim altyapısı deprem öncesine göre daha güçlü hale gelecek

    Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, Hatay'daki eğitim altyapısının, devam eden yatırımlarla deprem öncesine göre daha güçlü hale geleceğini söyledi. Yelkenci, deprem bölgesindeki zorlukların üstesinden gelmek için çalıştıklarını belirterek, yapılan analizler sonucunda yıkılan dersliklerin yerine daha fazla derslik planladıklarını ifade etti. Ayrıca, orta hasarlı okulların da güçlendirilerek hizmete alınması için çalışmaların devam ettiğini vurguladı. Yelkenci, eğitim altyapısını güçlendirmeyi hedefleyen projenin anaokullarının inşasını da içerdiğini ve deprem bölgesinde 50 anaokulu planladıklarını belirtti. Törene, Hatay Vali Yardımcısı, Hassa Kaymakamı, Hassa Belediye Başkanı ve öğrenciler de katıldı.

  • Afyonkarahisar Belediyesinde Gizli Dinleme ve İzleme Cihazları Bulundu
    16:37 Afyonkarahisar Belediyesinde Gizli Dinleme ve İzleme Cihazları Bulundu

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, göreve geldikten sonra belediyede bulunan gizli dinleme ve izleme cihazlarıyla ilgili ayrıntıları anlattı. Yapılan tarama sonucunda dört adet dinleme cihazı ve iki adet kamera bulundu. Başkanlık katında yapılan aramaların ardından tadilat çalışması başlatıldı.

  • Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na umutlu gidiyoruz, mutlu döneceğiz
    16:35 Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na umutlu gidiyoruz, mutlu döneceğiz

    Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na umutlu gittiklerini ve mutlu döneceklerini söyledi. Türkiye'nin Paris'te birçok branşta ilk olimpiyat ve paralimpik oyunları madalyasını almaya yakın olduğunu belirten Çakır, Paris'te en az 3 altın madalya hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin modern pentatlonda önemli bir ülke durumuna geldiğini vurgulayan Uluslararası Modern Pentatlon Birliği Başkanı Klaus Schormann, Türkiye'nin modern pentatlon camiasının güçlü ve etkin bir üssü olduğunu söyledi.


Advertisement