İçmimarlar, Havagazı'nda Buluştu - Son Dakika
Güncel

İçmimarlar, Havagazı'nda Buluştu

İçmimarlar, Havagazı\'nda Buluştu

İçmimarlar ve içmimar adayı öğrenciler, TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen 6. Sektörel Buluşma Etkinliği'nde bir araya geldi.

16.10.2018 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katılımcı firmaların gün boyu stant açtığı etkinlikte, mesleğinde 25. yılını dolduran içmimarlara plaket takdim edildi.

TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi, 6. Sektörel Buluşma Etkinliği, Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşti. Sergi açılışı, ofis yogası, network, hediye çekilişi ve ardından Numune ile NoName isimli grupların konser verdiği etkinlikte, içmimarlar, mimarlar, öğrenciler ve katılımcı firmalar yer aldı.

FİRMALARA TEŞEKKÜR

Katılımcı firma stantlarının gün boyu açık kaldığı etkinlikte konuşan TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı Tülin Gazi, "Bu etkinlik için çok uğraştık, çok da heyecanlıyız. Bu etkinliği gerçekleştirmemizde desteği olan başta İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne, Sayın Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na, Sayın İBB Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve ekibine, bizleri hiç yalnız bırakmayan firmalarımıza ve üyelerimize çok teşekkür etmek istiyorum. TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şube Yönetim Kurulu üyelerine de çok teşekkür ederim. Sektör buluşmalarının mesleğimizin tanınması ve saygınlığının artırılması, birbirimizle ve firmalarla olan iletişimimizin güçlenmesi konusunda önemli rol oynadığını düşünerek 6. kez gerçekleştirdik. Biliyoruz ki ancak birlik olursak güçlüyüz" dedi. Ankara Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sıla Özdemir ise yaptığı konuşmada, "İzmir'i çok seviyoruz, firmalarımıza teşekkür ediyoruz. İzmir Şube Başkanımıza, yönetimine bu güzel etkinliği oluşturduğu için ve bizleri de davet ettiği için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

"DESTEĞE HAZIRIZ"

Etkinliğin Ana Sponsor Belenco'nun Genel Müdür Yardımcısı Berkan Çağlar ise yaptığı konuşmada, "Bu buluşmaya katılmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler Belenco olarak sanayi, üniversite, oda işbirliğine ciddi inanan ve buna her fırsatta destek olmaya çalışan bir firmayız. Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteriyoruz. Ülkemiz hammaddesini alıp, ülkemize ürün üretmeye çalışıyoruz. Ürettiğimiz ürünlerde, mesleki odalarla, üniversitelerle sürekli bir arada olmak ve keyif almak, üretirken sizlerle birlikte emek sarf etmek bizlere büyük keyif veriyor. Odalarımızın her türlü faaliyetlerine destek olmaya hazırız. Bu etkinlikte emek sarf eden arkadaşların ellerine sağlık" ifadelerini kullandı.Konuşmaların ardından, Başkan Tülin Gazi, Belenco Genel Müdür Yardımcısı Berkan Çağlar'a teşekkür plaketi verdi.

25. YILINI DOLDURANLARA PLAKET

Programda ayrıca, İzmir Yoga Eğitmeni öncülüğünde ofis yogası gerçekleştirildi. Zeren Yasa ve Mehmet Yasa'nın içmimari fotoğraf sergisinin açılışı yapılırken, İzmir Ekonomi ve Yaşar üniversitelerinin öğrenci sergileri de konukların ilgisini çekti. Networking programının devamında, meslekte 25 yılını dolduran üyelere plaket verildi. Programın sonunda Numune ve NoName sahne alarak, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İçmimarlar, Havagazı'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement