'ICONS Of Style' Fılm Serisine Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Moda

'ICONS Of Style' Fılm Serisine Ev Sahipliği Yaptı

\'ICONS Of Style\' Fılm Serisine Ev Sahipliği Yaptı

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Michael Kors'un Londra'da Sloane Caddesi'nde yeni açılan Koleksiyon Mağazası The Ivy'de şık bir yemek gerçekleştirildi.

15.05.2015 14:32  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Michael Kors'un ev sahipliğinde, Vanity Fair ve Fashion & Cinema ortaklığında Icons of Style unutulmaz filmler serisi gerçekleştirildi. Londra'daki Ham Yard Hotel'de 14 Mayıs'ta gerçekleşen ve üç gün sürecek olan etkinliğin açılışında Michael Kors ve Hollywood'un ünlü yıldızları Kate Hudson, Ali MacGraw ve Rene Russo moda ve filmlerin sinejisi hakkında konuşma yaptı. Vanity Fair adına Elizabeth Saltzman'ın konuşmasının ardından Love Story filminden bir sahne izlendi.

Modanın filmler üzerindeki etkisini yansıtan iki diğer film; Almost Famous ve The Thomas Crown Affair'de geceyi takip eden hafta sonunda Icons of Style film serisinin bir parçası olarak gösterime sunulacak.

Katılımcılar: Michael Kors, Kate Hudson, Ali MacGraw, Rene Russo, Uma Thurman, Clémence Poésy, Cush Jumbo, Florrie, Caroline de Maigret, Samantha Barks, Poppy Delevingne, Sarah Greene, Erin O'Connor, Elisabeth von Thurn und Taxis, Jessica Michibata, Veronika Heilbrunner, Malaika Firth, Lily Donaldson, Kristina Bazan, Elisa Sedanoui, Eugenie Niarchos, Bianca Brandolini, Daisy Ridley, Pernille Teisbaek, Meredith Brooks ve daha pek çok ünlü isim.





Kaynak: Bültenler

Son Dakika Moda 'ICONS Of Style' Fılm Serisine Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement