İddaa, şampiyonluk oranlarını güncelledi! Fenerbahçe'ye verilen oran hayrete düşürdü - Son Dakika
Spor

İddaa, şampiyonluk oranlarını güncelledi! Fenerbahçe'ye verilen oran hayrete düşürdü

İddaa, şampiyonluk oranlarını güncelledi! Fenerbahçe\'ye verilen oran hayrete düşürdü

Süper Lig'de bu sezon Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçen şampiyonluk yarışı adeta nefes kesiyor. Geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmaların ardından İddaa da yeni şampiyonluk oranlarını güncelledi. Son karşılaşmalar öncesinde Beşiktaş 1.18'lik oranıyla favori olarak gösterilirken, Galatasaray'a ise 2.90'lık oran verildi. Matematiksel olarak şansı devam eden Fenerbahçe'nin oranı da 150 olarak açıklandı.

12.05.2021 16:21  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 41. haftasında Beşiktaş ve Fenerbahçe iç sahada rakiplerine mağlup olurken, Denizli deplasmanında 4-1 kazanan Galatasaray, sarı-lacivertli rakibini geçerek Beşiktaş ile puanını eşitledi ve ligde 2. sıraya geçti. Ligin son haftası cumartesi günü oynanacak olan maçlarla tamamlanacak ve şampiyon belli olacak.

FAVORİ BEŞİKTAŞ

İddaa da Süper Lig'deki son maçlar öncesinde şampiyonluk oranlarını güncelledi. Yapılan açıklamaya göre şampiyonluğun favorisi 1.18'lik oranıyla lider Beşiktaş. Beşiktaş'la aynı puanda yer alan Galatasaray'ın şampiyonluk oranı ise 2.90. 2 puan geride bulunan Fenerbahçe'nin oranı ise 150 olarak belirlendi.

Süper Lig şampiyonluk oranları

Beşiktaş: 1.18

Galatasaray: 2.90

Fenerbahçe: 150

Geçen haftanın oranları ise şu şekildeydi:

Beşiktaş: 1.12

Fenerbahçe: 4.50

Galatasaray: 11.00

Son Dakika Spor İddaa, şampiyonluk oranlarını güncelledi! Fenerbahçe'ye verilen oran hayrete düşürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • adsız isimsiz: Ikiside yenilecek şampiyon fener 18 41 Yanıtla
  • ATA : İş buraya geldiyse üç kağıtçı gs kimseye birakmaz 33 18 Yanıtla
  • Cengizhan: Yazıklar olsun Fenere şampiyonluğu eli ile verdi. Fenerde bir çok oyuncu gitmeli ve iyi bir hoca lazım 46 2 Yanıtla
  • Murat : Ağam bizle eğlenir yaw 150 ney 250 olsun 42 2 Yanıtla
  • Ilyas: nolcak ya sen evinde sivas yenil Son hafta bjk ile GS yenilecek fb şampiyon olacak hee önüne gelen fırsatı tep sonra bekle gökten altın yağsın ....fenerli olarak az bile verilmiş oranı 32 3 Yanıtla
  • Demedi deme: Galatasaray şampiyon olur. Malatya'ya 8 atarlar. Yıllar önce Ankaragucune de aynı tarife yapmışlardı. Kaleci Zaladi paraya boğup maçı götürdüler. Bu sefer Malatya daki GS li topçular oynamaz, bol gol yerler 20 13 Yanıtla
  • Gsli: Galatasarayin orani cok guzel galatasaraylilar yatirin kazanin. 16 16 Yanıtla
  • Mert: Fener de bir oyuncu sakatlanıp oyundan çıksa oyun planı alt üst oluyor. B planı yok 30 2 Yanıtla
  • Parası olan : Maçta alır füzede alır uçakta alır Mercedes te alır aşıda alır yatta alır katta alır cennete bilette alır huride alır mankende alır 8 4
  • Hahaha : Hahaha 6 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement