İDDEF, zekat bağışlarını 33 ülkedeki yoksullara ulaştırdı - Son Dakika
Güncel

İDDEF, zekat bağışlarını 33 ülkedeki yoksullara ulaştırdı

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), 2019 yılı ramazan yardım çalışmaları kapsamında zekat bağışlarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

24.05.2019 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), 2019 yılı ramazan yardım çalışmaları kapsamında zekat bağışlarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

İDDEF'ten yapılan yazılı açıklamada, "Sofrada Tuzun Olsun" sloganıyla gerçekleştirilen ramazan yardım çalışmaları kapsamında, hayırseverlerin zekat bağışlarının Afrika, Asya, Orta Doğu ve Balkanlar'daki 33 ülkede ihtiyaç sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma ve infak ruhuyla kumanya paketleri dağıtıyor ve iftar sofraları kuruyoruz. Aynı zamanda hayırseverler tarafından emanet edilen zekat, fitre ve fidyeleri öncelikle medreselerde hafızlık ve İslami ilimler okuyan yoksul durumdaki talebeler ile çalışmalarımız sonucunda tespit ettiğimiz gerçek ihtiyaç sahiplerine teslim ediyoruz. İslam'ın beş şartından biri ve farz ibadet olan zekatları, Gazze'den Kırgızistan'a, Kenya'dan Gine'ye, Mali'den Etiyopya'ya kadar bizzat ekiplerimiz tarafından elden ulaştırdık ve ulaştırmaya da devam ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İDDEF, zekat bağışlarını 33 ülkedeki yoksullara ulaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement