İdlib gazisi Müjdat Duranoğlu: Yeniden görevime dönmek istiyorum - Son Dakika
Güncel

İdlib gazisi Müjdat Duranoğlu: Yeniden görevime dönmek istiyorum

Suriye'nin İdlib bölgesinde, Esed rejiminin hava saldırısı sonucu yaralanan Uzman Onbaşı Müjdat Duranoğlu, "İyileştiğimde yeniden görevime dönmek istiyorum. Suriye halkı Türk askerini bir umut olarak görüyor" dedi.

01.03.2020 23:22  Güncelleme: 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'nin İdlib bölgesinde, Esed rejiminin hava saldırısı sonucu yaralanan Uzman Onbaşı Müjdat Duranoğlu (28), hastanedeki tedavisinin ardından Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Kalecik köyündeki baba evine getirildi.

Suriye'nin İdlib kentinde 27 Şubat'ta Esed rejimince gerçekleştirilen hava saldırısında bacağına isabet eden şarapnel parçasıyla yaralanan Duranoğlu'nun, Hatay Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlandı.

Baba evine getirilen Duranoğlu, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar tarafından ziyaret edildi.

"KAHRAMAN GÜVENLİK MENSUPLARINA MİNNETTARIZ"

Duranoğlu ve ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için, gece gündüz demeden çarpışan kahraman güvenlik mensuplarına minnettarız. Devletimiz şehit yakınlarına ve gazilerimize her zaman gereken desteği vermiştir" dedi.

Vali Aktaş, Duranoğlu'nu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonda görüştürdü. Soylu, Hatay'da tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiği Duranoğlu'na geçmiş olsun dileklerini yineledi.

"İYİLEŞTİĞİMDE YENİDEN GÖREVİME DÖNMEK İSTİYORUM"

Duranoğlu, yaptığı açıklamada, sağlığına kavuştuğunda görevine devam etmek istediğini belirtti.

Daha önce Zeytin Dalı Harekatı'nda da görev yaptığını anlatan Duranoğlu, " Türkiye'nin ne kadar güçlü bir devlet olduğunu, devletimizin bize sunduğu imkanlardan görüyoruz. İyileştiğimde yeniden görevime dönmek istiyorum. Suriye halkı Türk askerini bir umut olarak görüyor. Devriyelerimizde bize yardımcı olmaya çalışıyorlar. Saldırıda şehit olan arkadaşlarımın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." şeklinde konuştu.

İdlib gazisi Müjdat Duranoğlu: Yeniden görevime dönmek istiyorum
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İdlib gazisi Müjdat Duranoğlu: Yeniden görevime dönmek istiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement