İdris Bal, Yaşar Kemal'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

İdris Bal, Yaşar Kemal'i Ziyaret Etti

İdris Bal, Yaşar Kemal\'i Ziyaret Etti

Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Yaşar Kemal'i ziyaret etti.

16.01.2015 20:12  Güncelleme: 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

DGP(Demokratik Gelişim Partisi) Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Yaşar Kemal'i ziyaret etti.

İdris Bal, yaklaşık 15 dakika ziyaretin ardından basın mensuplarına çıkışta açıklama yaptı. Yaşar Kemal'in Türkiye çapında önemli bir değer olduğunu vurgulayan Bal, herkesin ünlü yazara dua etmesini istedi. Bal, "Çok önemli bir değeri ziyarete geldik. Kendisine Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Ülkemizi dünyada tanıtan, çalışmaları birçok dile çevrilen bu değerler kolay yetişmiyor. Biz de kucaklamasını bilmeliyiz. Onlar için dua etmesini bilmeliyiz. Zira, bir ülkeyi ihya edecek vizyon 'biz bir aileyiz' vizyonudur. Mahvedecek vizyon ise, 'Biz kaç kişiyiz' vizyonudur. Dolayısıyla, Yaşar Kemal'e acil şifalar diliyoruz. Kendisi ülkemizin yetiştirdiği çok büyük ve önemli bir değerdir. Ülkemizi tanıtan, kıymetli bir insandır. Yakınlarıyla ve doktorlarıyla görüştüm. Umarım Allah sevdiklerine bağışlar. Biran önce ailesiyle buluşur diye düşünüyorum. Yaşar Kemaller kolay yetişmiyor. Kıymetini bilmeliyiz diye düşünüyorum, acil şifalar diliyorum" diye konuştu. İdris Bal, açıklamanın ardından hastaneden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İdris Bal, Yaşar Kemal'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement