İETT otobüsünde mastürbasyon yapan sapık için yakalama kararı çıkarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

İETT otobüsünde mastürbasyon yapan sapık için yakalama kararı çıkarıldı

İstanbul'da sefer yapan İETT otobüsünde mastürbasyon yaptığı iddia edilen sanığın yargılanmasına başladı. Mahkeme heyeti duruşmaya gelmeyen sanık M.R.Ö hakkında yakalama kararı çıkartılmasına karar verdi.

05.03.2021 11:06  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

26 Ekim 2020 tarihinde İstinye Dereiçi- Kabataş arasında sefer yapan İETT otobüsünde mastürbasyon yaptığı iddia edilen M.R.Ö.'nün (44) yan koltukta oturan kadın yolcu tarafından kaydedilmişti.

"YARIM SAAT DEVAM ETTİ"

Duruşmanın müştekisi P.Ç verdiği beyanda, "Sanık bulunduğun otobüsteydi. Elini pantolonunun içine sokmadan pantolonunun üstünden cinsel organıyla oynamaya başladı. Bunu yaparken sürekli bana bakıyordu. Net bir şekilde eylemini bana yönelttiğini anladım ve gördüm. Ben de telefonla olan biteni kaydettim. Yaklaşık yarım saat eylemine devam etti. Bir ara uyudu uyanıp tekrar aynı hareketleri yaptı" ifadelerini kullandı. Mahkeme heyeti sanığın belirttiği adreste bulunmaması anlaşıldığından yakalama emri çıkarttı.

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENMİŞTİ

Öte yandan olay sonrası kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan M.R.Ö'nün 5'i cinsel taciz, 1'i hayasızca hareketler olmak üzere toplamda 7 ayrı suç kaydı bulunduğu ortaya çıkmıştı. M.R.Ö. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede 'cinsel taciz' suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapsi isteniyor.

İETT otobüsünde mastürbasyon yapan sapık için yakalama kararı çıkarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İETT otobüsünde mastürbasyon yapan sapık için yakalama kararı çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Seko: Bu ülke bitik. 31 1 Yanıtla
  • Çaycı: Korkusu yokki adamın. Nasıl olsa cezalarda basit. Hakkaten ne ara biz 3 üncü değil 13 üncü dünya ülkesi haline geldik. Yazık , çok yazık. 29 2 Yanıtla
  • Yorum: İnşallah reform paketinde bunlarla ilgili ciddi birşeyler vardır.itibarımızı lekeliyorlar.toplumun huzurunu bozuyorlar. 23 3 Yanıtla
  • MUSTAFA : ALLAH IÇIN BIRAKMAYIN BUDA SEKIZINCI SUÇ KAYDI OLMASIN. 23 2 Yanıtla
  • Bmn: Adamin rahat davranmasinin sebebi gozetlendiginin farkinda tepki gormeyince karsi tarafin hosuna gittigini dusunup devam ediyor 5 10sn goruntu aldin ardindan polisi ara sofore soyle geregi yapilsin dakikalarca kayit almaya ne gerek var.boyle sapiklar serbest kaldiginda devam ederler hadimlastirmak tek ve garanti cozum 24 1 Yanıtla
  • Tahsin : Onceden bu olayı yapacak kişi linç edilirim korkusu yasardi simdi mahkemeye gitmiyor ne hale geldi koca ülke 19 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.

  • Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor
    01:53 Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor

    Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı, Bulancak ilçesinde bir kuyumcunun soyulması olayına ilişkin soruşturma işlemlerinin hala devam ettiğini açıkladı. Olayın gerçekleştiği gün yakalanan 3 şüpheli tutuklandı ve suç aletleri ile gasbedilen ziynet eşyaları ele geçirildi. Soruşturma devam ederken, kamuoyuna gelişmeler hakkında bilgi verileceği belirtildi.


Advertisement