İftar Sonrası Kızılay'dan Şerbet İkramı - Son Dakika
Yerel

İftar Sonrası Kızılay'dan Şerbet İkramı

İftar Sonrası Kızılay\'dan Şerbet İkramı

Battalgazi Belediyesi tarafından Soykan Meydanı’nda kurulan iftar çadırında vatandaşlara iftar sonrası Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından şerbet ikramı yapıldı.

15.07.2015 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battalgazi Belediyesi tarafından Soykan Meydanı'nda kurulan iftar çadırında vatandaşlara iftar sonrası Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından şerbet ikramı yapıldı. Şerbet ikramının yapıldığı iftar programına Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da katıldı.

Battalgazi Belediyesi tarafından her gün bin 500 kişiye verilen iftar yemeğine konuk olan Kızılay Malatya Şubesi, iftar yemeği sonrası ise lokum ve şerbet ikramında bulundu. İftara Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Av: Umut Yalçın, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ramazan Soylu, Gazal Karalı, Güneybatı Anadolu Bölge Kan Merkezi Bölge Müdürü Osman Özgül, Kızılay Üyeleri Kübra Can, Derya Arslan, Özgür Akar, Erhan Coşkun ve Ahmet Peker'de katıldı.

Şerbet dağıtımı öncesi konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan ayı ile birlikte her akşam Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı'nda yaklaşık bin 500 kişilik iftar yemeği verildiğini belirterek, böyle bir iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte olmaktan Battalgazi Belediyesi ailesi olarak son derece mutlu olduklarını söyledi. Gürkan, "İftar sonrasında şerbet dağıtımı yapacak olan memleketimizde ne zaman bir düşkün olmuşsa, bir afet veya başka bir afet olmuşsa orada yanımızda hissettiğimiz Kızılay teşkilatının Malatya Şubesinin değerli başkan ve üyelerinin bu konudaki hassasiyetlerini tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

Malatya Kızılay Şube Başkanı Yalçın ise, bugüne kadar tüm organizasyon ve çalışmalarda kendilerine desteklerinin esirgemeyen Battalgazi Belediyesi ile birlikte bir organizasyona imza atmalarının kendileri adına çok önemli olduğunu belirterek, "Kızılay'a verilen bu desteğin bilhassa kan ihtiyacının üst seviyelere yükseldiği kırmızı alarm verdiği bu günlerde kan bağış çadırlarımızı kaldıran ve bundan sonra da kısıtlamalara gideceğini sözlü olarak belirten diğer Belediyelere de örnek olması gerektiğini düşünmekteyim" dedi.

Kızılay'ın hayatın her alanında bulunduğunu belirten Yalçın, "Düzenlediğimiz bu organizasyona katılan tüm vatandaşlarımıza da afiyet ve sağlık dilerim" diye konuştu.

Program, son olarak vatandaşlara yemek dağıtımı ve iftar sonrası ise, Kızılay Malatya Şubesi'nin şerbet ikramı ile son buldu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İftar Sonrası Kızılay'dan Şerbet İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement