IFW Kapsamında Düzenlediği Defilesinin Co-Sponsoru - Son Dakika
Güncel

IFW Kapsamında Düzenlediği Defilesinin Co-Sponsoru

IFW Kapsamında Düzenlediği Defilesinin Co-Sponsoru

Gamze Saraçoğlu'nun bu koleksiyonu efsane yönetmen Stanley Kubrick'e ve Kubrick sinemasına övgü niteliği taşıyor.

07.09.2011 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

limango'nun moda ve tasarım danışmanı, tasarımcı Gamze Saraçoğlu'nun "Tribute to Kubrick/Kubrick'e Övgü" koleksiyonu İstanbul Fashion Week (IFW) kapsamında, limango'nun co-sponsorluğunu üstlendiği göz alıcı bir defileyle sergileniyor.

limango, 10 Eylül'de gerçekleşecek Gamze Saraçoğlu defilesinin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da co-sponsoru oldu. Efsane yönetmen Stanley Kubrick'e ve Kubrick sinemasına övgü niteliği taşıyan bu koleksiyonda Saraçoğlu, Kubrick'in unutulmaz filmlerinden "Space Odyssey" serisinden ilham aldı.

İstanbul Fashion Week kapsamındaki Gamze Saraçoğlu defilesi, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğiyle düzenleniyor.

Koleksiyonlarında özellikle el işçiliğiyle fark yaratan Gamze Saraçoğlu, bu defilesinde hasır tekniğini detaylara taşıyor. İpek, şifon ve ketenlere, tamamen el işçiliğiyle yaratılan hasır detaylar, biyeler ve drapeler eşlik ediyor.

Defilenin hemen ardından limango'nun organize ettiği 'after party', "Private Fashion Break" gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel IFW Kapsamında Düzenlediği Defilesinin Co-Sponsoru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement