Iğdır'da Dolar Kurunun Yüksek Olması Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Iğdır'da Dolar Kurunun Yüksek Olması Protesto Edildi

Iğdır\'da Dolar Kurunun Yüksek Olması Protesto Edildi

Iğdır’da bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları düzenledikleri basın açıklamasıyla dolar kurunun yüksek olması ve Amerika Birleşik Devletleri’ni (ABD) protesto etti.

16.08.2018 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları düzenledikleri basın açıklamasıyla dolar kurunun yüksek olması ve Amerika Birleşik Devletleri'ni (ABD) protesto etti.

Iğdır merkez Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde bir araya gelen Iğdır Milli İrade Platformu ile Iğdır 76 ana STK Platformu Sivil Toplum Kuruluşları adına basın açıklamasını okuyan Eğitim Bir-Sen Iğdır Şube Başkanı Erkan Çiğdem, "ABD Başkanının bu açıklamaları aşikarın beyanından başka bir anlam taşımamaktadır. Biz son zamanlarda ekonomimize karşı yapılan operasyonların emperyalizmin Türkiye'ye dönük olarak geliştirdiği "Grand Stratejinin" daha önce terör örgütleri eliyle gerçekleştirdiği saldırıların, 15 Temmuz işgal girişimi gibi bir taktiksel devamı olduğunu biliyoruz. Bugün döviz kurları üzerinden ülkemize ağır bir ekonomik saldırı başlatılmıştır. Türkiye'nin milli ve yerli politikaları uygulamasını istemeyen karanlık güç odakları, ellerinde ki tüm imkanları seferber ederek Türkiye ekonomisine saldırmakta ve hain emellerini Türkiye'ye dayatmaktadırlar. Bunun adı, Türkiye'ye operasyon çekmektir. Operasyonun amacı da tüm alanlarda Türkiye'yi teslim almaktır. "Oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. Teslim olmayacağız" diyen Cumhurbaşkanımız gibi bizler de tüm bu operasyonların farkındayız. Özellikle 2008 finansal kriz ile birlikte büyük bir darboğaza girmiş olan kapitalist emperyalizm ve onun en tepesinde ki elitlerin yönettiği ABD'nin özellikle 1945'ten sonra geliştirdiği taktik stratejiler bir bir iflas etmektedir" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Iğdır'da Dolar Kurunun Yüksek Olması Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bizim Radyo Televizyonu'nun 29. yıl dönümü kutlandı
    09:53 Bizim Radyo Televizyonu'nun 29. yıl dönümü kutlandı

    Karabük merkezli Bizim Radyo Televizyonu (BRTV), kuruluşunun 29. yıl dönümünü bir restoranda düzenlenen programla kutladı. Programda konuşan Vali Mustafa Yavuz, BRTV'nin Karabük'ün sesini ve ruhunu objektif habercilik anlayışıyla halka yansıttığını belirtti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise BRTV'nin 29 yıllık yayın hayatı boyunca Karabük ve bölgenin sesi olmanın gururunu yaşadığını ifade etti. Programa birçok önemli isim katıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları
    09:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

  • Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. Yılını Kutladı
    09:48 Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. Yılını Kutladı

    Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, 40. yılını hizmet binasında düzenlenen etkinliklerle kutladı. Ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin'in konuk olduğu etkinlikte, Ekonomide Güncel Gelişmeler konulu söyleşi düzenlendi. GAİB ailesi, kırkıncı yıl pastasını keserek hatıra fotoğrafı çektirdi. Birlik, 17 bini aşkın üyesiyle 190'dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

  • Kurbanlık telaşı erken başladı Denizli'de
    09:48 Kurbanlık telaşı erken başladı Denizli'de

    Kurban Bayramı yaklaşırken, Denizli'de vatandaşlar hayvan yetiştiricilerini ziyaret etmeye başladı. Üreticiler, ekonomik sıkıntılar ve yüksek maliyetlerle karşı karşıya olduklarını dile getiriyor.

  • AK Parti Karabük milletvekilleri Karabük Belediye Başkanı'nı ziyaret etti
    09:48 AK Parti Karabük milletvekilleri Karabük Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

    AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette, milletvekilleri ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Çetinkaya'ya yeni görevinde başarılar diledi. Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve eski AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan da bulundu.

  • Kayseri'deki operasyonda lav silahı ele geçirildi
    09:46 Kayseri'deki operasyonda lav silahı ele geçirildi

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda lav silahı ve el bombası dahil olmak üzere 455 adet suç unsuru ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca ruhsatsız silahlar, fişekler, tarihi eser niteliği taşıyan objeler ve iletişim cihazları da ele geçirildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için suç organizasyonlarına karşı mücadelesini sürdürdüğünü açıkladı.


Advertisement