Iğdır'da kulaklık ve kameralı sistem kurarak sınava giren şahıslar tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Iğdır'da kulaklık ve kameralı sistem kurarak sınava giren şahıslar tutuklandı

Iğdır'da kulaklık ve kameralı sistem kurarak sınava giren şahıslar tutuklandı Iğdır'da kamera ve kulaklık sistemi ile sınava girmeye çalışan iki kişi polisin dikkati ile yakalandı.

07.01.2022 17:47  Güncelleme: 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da kulaklık ve kameralı sistem kurarak sınava giren şahıslar tutuklandı

IĞDIR - Iğdır'da kamera ve kulaklık sistemi ile sınava girmeye çalışan iki kişi polisin dikkati ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin Milli Eğitim Müdürlüğü E-Sınav merkezinde sınava girecek olan Y.O. isimli şahsın yapılan üst aramasında üzerinde kamera ve kulaklık bulunduğu tespit edildi. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile şahıs yakalanarak göz altına alınırken, şahısla ortak hareket ettiği belirlenen A.S.K ve A.Y isimli şahıslarda suç unsurları ile birlikte yakalandı.

Yapılan aramalarda şahıslardan 2 adet kamera düzeneği, 2 adet kulak içi dinleme cihazı, 1 adet powerbank, bir adet modem, bir adet sim kart ve bir adet aktarım cihazı ele geçirilerek el konuldu.

Soruşturmayı genişleten ekipler organizatör konumunda olduğu tespit edilen M.R.A ve İ.K isimli şahısları da yapılan operasyon neticesinde Ağrı'da yakalayarak gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen 5 şüpheli şahıstan A.S.K Sulh Ceza Hakimliğince, Y.O. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. M.R.A, İ.K. ve A.Y. mahkemece tutuklanarak Iğdır kapalı cezaevine konuldu.

Iğdır\'da kulaklık ve kameralı sistem kurarak sınava giren şahıslar tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Iğdır'da kulaklık ve kameralı sistem kurarak sınava giren şahıslar tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement