IĞDIR VALİ ENVER ÜNLÜ'DEN TAZİYE ZİYARETİ - Son Dakika
Güncel

IĞDIR VALİ ENVER ÜNLÜ'DEN TAZİYE ZİYARETİ

IĞDIR Valisi Enver Ünlü, 1 Haziran günü terör örtünün sınır ötesinden saldırısında 3 askerin şehit olduğu 5'nci Hudut Alay Komutanlığı'na taziye ziyaretinde bulundu.

05.06.2019 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IĞDIR Valisi Enver Ünlü, 1 Haziran günü terör örtünün sınır ötesinden saldırısında 3 askerin şehit olduğu 5'nci Hudut Alay Komutanlığı'na taziye ziyaretinde bulundu. Şehit askerler için başsağlığı dileyen Vali Ünlü, bayramın buruk geçtiğini söyledi.

Iğdır 5'nci Hudut Alay Komutanlığı'na bağlı Bülent Aydın Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde 1 Haziran günü meydana gelen olayda, İran tarafından ateş açan teröristlerin saldırısında devriye görevi yapan uzman onbaşılar Yasin Çubuk (23), İbrahim Alıcı (26) ve Ali Yılmaz (23) şehit oldu. Saldırıda 4 asker de yaralandı. Vali Enver Ünlü, Ramazan Bayramı sebebiyle 5'nci Hudut Alay Komutanlığı'nı ziyaret etti. Garnizon ve 5'nci Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Yılmaz Erdoğan tarafından karşılanan Vali Ünlü, askerlerle bayramlaştı. Şehit olan 3 asker için taziye dileklerini ileten Vali Ünlü, Kahraman hudut kartalları mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Vatanın her karış toprağında siz Mehmetçiklerimiz sayesinde huzur ve barış içinde birlik ve beraberlik içinde milletçe Ramazan Bayramını kutluyoruz. Tabi bu bayramda içimiz buruk. Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Bundan birkaç gün önce hain terör örgütü mensupları tarafından yapılan kalleşçe saldırı ile üç kahraman kardeşimizi şehadet şerbetini içmek suretiyle ebediyete uğurladık. Ben bu şehitlerimizin anne ve balarının ellerinden öpüyorum. Allah onları Peygamberimiz'e komşu eylesin. Bir kere daha 5. Hudut Alay komutanlığına başsağlığı diliyorum dedi.

IĞDIR VALİ ENVER ÜNLÜ\'DEN TAZİYE ZİYARETİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel IĞDIR VALİ ENVER ÜNLÜ'DEN TAZİYE ZİYARETİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Galatasaray, Pendikspor'u ağırlıyor
    11:15 Galatasaray, Pendikspor'u ağırlıyor

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor'u konuk edecek. Ligde liderlik koltuğunda bulunan sarı-kırmızılılar, evindeki son maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Ayrıca, Galatasaray'ın kalecisi Muslera, gol yememe rekorunu kırma şansına sahip. Mauro Icardi ise son 4 maçta 5 gol atarak etkili performansını sürdürdü.

  • Şırnak'ta Yer Fıstığı Üretimi Destekleniyor
    11:15 Şırnak'ta Yer Fıstığı Üretimi Destekleniyor

    Şırnak'ın Silopi ilçesinde başlatılan 'Şırnak yer fıstığıyla şahlanıyor projesi' kapsamında çiftçilere sertifikalı tohum dağıtıldı. Projede 30 yer fıstığı üreticisine 2 milyon 250 bin TL değerinde tohum verildi. Dağıtım töreninde konuşan Şırnak Valisi Cevdet Atay, tohumların üreticilere bol ve bereketli kazançlar getirmesini diledi.

  • İstanbul Valisi Yıldıztabya'daki Toprak Kaymasıyla İlgili Açıklama Yaptı
    11:15 İstanbul Valisi Yıldıztabya'daki Toprak Kaymasıyla İlgili Açıklama Yaptı

    İstanbul Valisi Davut Gül, Yıldıztabya'da meydana gelen toprak kaymasının ardından bölgede incelemelerde bulundu. 30 evin boşaltıldığını ve tahliye edilen kişilerin otellere yerleştirildiğini açıklayan Vali Gül, ev sahipleri ve kiracılar için kalıcı çözümler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

  • Bursa'da İznik Gölü'nden avlanan gümüş balıkları yurt dışına gönderiliyor
    11:13 Bursa'da İznik Gölü'nden avlanan gümüş balıkları yurt dışına gönderiliyor

    Bursa'nın Orhangazi ve İznik ilçelerinde yapılan gümüş balıkçılığında avlanan balıklar, cips haline getirilerek Yunanistan başta olmak üzere yurt dışına satılıyor. Gümüş balıkçılığı sezonunun başlamasıyla birlikte balıkçılar ağlarını İznik Gölü'ne bırakmaya başladı. Balıkların öncelikli olarak Yunanistan'a ihraç edildiği ve burada cips haline getirilerek satıldığı belirtiliyor. Ancak İznik Gölü çevresinde soğuk hava depo yapılması halinde balıkların Türkiye'de işlenip paketlenebileceği ve yurt dışına gönderilebileceği ifade ediliyor.

  • MSB: Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
    11:12 MSB: Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütleriyle mücadelesi devam edecek.

  • Adıyaman'da depremde hayatını kaybeden KKTC'li öğrenciler için adalet talebi
    11:12 Adıyaman'da depremde hayatını kaybeden KKTC'li öğrenciler için adalet talebi

    Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği, Adıyaman'da 6 Şubat 2023 depreminde yıkılan İsias Otel'de yaşamını yitiren 35 KKTC'li öğrenci için 'Adalete ışık tut' yürüyüşü düzenledi. Depremde kızı Selin'i kaybeden Ruşen Yücesoylu Karakaya, 'Bizim tek dayanağımız bilimin gösterdiği doğrular ve hukukun üstünlüğüdür. Türkiye Cumhuriyeti adaletinden de tek beklentimiz bu yöndedir.' dedi. Kahramanmaraş merkezli depremlerde KKTC'li öğrencilerin ve tur rehberlerinin de aralarında bulunduğu 72 kişiye mezar olan Adıyaman'daki Grand İsias Otel davasının ikinci duruşması 26 Nisan'da Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.


Advertisement