İgeder'den Yüksekova'daki Öğretmenlere Eğitim - Son Dakika
Güncel

İgeder'den Yüksekova'daki Öğretmenlere Eğitim

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneğince (İGEDER) Yüksekova ilçesindeki öğretmenlere eğitim verildi.

14.05.2018 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneğince (İGEDER) Yüksekova ilçesindeki öğretmenlere eğitim verildi.

Şemsettin Onay Lisesi'nde 3 atölyede 2 oturum halinde düzenlenen öğretmen akademi programında, İGEDER Genel Sekreteri Mehmet Esad Demirci öğretmenlere "Akıl ve zeka oyunları", Nurullah Yalçın "Etkinliklerle değerler", İbrahim Altun da "Beden dili ve etkili iletişim" konularında eğitim verdi.

İGEDER Genel Sekreteri Mehmet Esad Demirci, yaptığı açıklamada, derneğin kuruluş sürecine değinerek, bu dernekle öğretmenlere mesleki, kültürel ve sosyal açıdan katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi.

Türkiye'nin yaklaşık 65 ilinde temsilciliklerinin olduğunu belirten Demirci, şunları kaydetti:

"Milli Eğitim Bakanlığı ile yapmış oluğumuz protokol çerçevesinde Türkiye'nin dört bir yanında öğretmen akademi adını verdiğimiz çalışmaları yaklaşık 70 formatörümüzüle birlikte her hafta sonu gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Bugüne kadar 2017 yılı itibari ile yaklaşık 7 bin öğretmene atölye çalışması gerçekleştirdik. Bunların hepsi uygulamalı bir şekilde gerçekleşiyor ve öğretmenlerimiz bu atölye çalışmalarından son derece memnun kaldıklarını bizlere ifade ediyorlar. Bugün de Yüksekova'da akıl oyunları, etkinliklerle değerler eğitimi ve etkili iletişim ve beden dili eğitimleri ile öğretmenlerimizle bir arada oluyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İgeder'den Yüksekova'daki Öğretmenlere Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement