İğne Yapıldıktan Sonra Öldü - Son Dakika
Güncel

İğne Yapıldıktan Sonra Öldü

İğne Yapıldıktan Sonra Öldü

Muayene için gittiği sağlık ocağında yapılan iğne ardından rahatsızlanıp, götürüldüğü hastanede öldü.

11.04.2011 19:30  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 42 yaşındaki Şengül Biçer, muayene için gittiği sağlık ocağında yapılan iğne ardından rahatsızlanıp, götürüldüğü hastanede öldü.

Şakirpaşa Mahallesi'nde oturan 42 yaşındaki Şengül Biçer, yutkunma güçlüğü çekme, boğaz ağrısı ve halsizlik şikayetiyle muayene olmak için, bu sabah, 20 yaşındaki Pınar Biçer ile birlikte Berker Gülaçtı Sağlık Ocağı'na gitti. Dr. E. S. 'nin muayene ettiği Biçer'e iddiaya göre, iğne yapıldı. İğneden kısa süre sonra rahatsızlanan 3 çocuk annesi Biçer, götürüldüğü Adana Devlet Hastanesi'nde çabalara rağmen kurtarılamadı. Biçer'in ölümünün şüpheli bulunması ve ailesinin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. Savcılık talimatıyla doktor ve hemşire, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Annesini sağlık ocağına götüren Pınar Biçer'in, "Annem 'Bana iğne yapmayın, benim alerjim var' diye 3-4 kez söyledi. yine iğne yaptılar", doktorun ise, "Ben hap da verebilirdim. Ama benden ısrarla iğne istediği için iğne verdim. İğne yapıldıktan sonra da fenalaştı" dediği belirtildi.

Ölen kadının ablası 45 yaşındaki Suna Çöpçü, şikayetçi olduklarını belirterek, "Gerekirse İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar gideceğim. Biz doktora güvenmeyecek miyiz? Sağlık ocağına gidemeyecek miyiz?" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İğne Yapıldıktan Sonra Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement