Derisini yüzdüğü kedi ile yakalanmıştı! İfadesinde kullandığı sözler pes dedirtti - Son Dakika
3.Sayfa

Derisini yüzdüğü kedi ile yakalanmıştı! İfadesinde kullandığı sözler pes dedirtti

Geçtiğimiz aylarda kesip derisini yüzdüğü kedi ile yakalanan Fatma Ç, ifadesinde "Allah onları ben yiyeyim diye yarattı. Daha önce de kedi köpek kesip yedim" demişti. Savcılık ihbarın soyut nitelikte olduğunu kaydederek takipsizlik kararı verdi. Ancak "mala zarar verme" ve "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

23.08.2021 10:19  Güncelleme: 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz kasım ayında İstanbul Tuzla'da Fatma Ç. adlı bir kadının sokaktaki kedileri kesip poşete koyarak yemek için eve götüreceği iddiası ortalığı ayağa kaldırdı. Mahalleli karşılaştıkları manzara ile şoke olurken durumu derhal polis ekiplerine bildirdi.

POŞETİN İÇİNDE KESİLMİŞ KEDİ BULUNDU

Kan donduran ihbarın ardından yapılan tespitte, kadının elindeki siyah poşetin içinde kesilmiş ve derisi yüzülmüş halde bir yavru kedi bulundu. Gözaltına alınan kadın adliyeye sevk edildi. Bu sırada Fatma Ç.'nin geçtiğimiz yıl da sokak köpekleri için benzer canilikler yaptığı belirlendi. Yıllarca kedi ve köpekleri keserek yediği, tedavi görüp hastaneden taburcu olduktan sonra eylemlerine devam ettiği de bu olayla ortaya çıktı.

"DAHA ÖNCE DE KEDİ KÖPEK KESİP YEDİM"

Fatma Ç. ifadesinde yaptığı caniliği kabul ederek, "Kediyi kestim. Daha önce de kedi, köpek kesip yedim. Haram oldukları için pişman değilim. Suç işlediğimi de düşünmüyorum" dedi. Skandal ifadenin ardından Sulh Ceza Hakimliği savcılığın talebi doğrultusunda, Fatma Ç.'ye daha önce şizofreni tanısı konduğunu belirleyerek gözlem alınmasına karar verdi.

İğrenç görüntüler dehşete düşürmüştü! Kedi yiyen kadınla ilgili savcılık kararını verdi

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

Sabah'ın haberine göre skandalın ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturmada da yeni bilgiler ortaya çıktı. "Haksız yere sahipli hayvanı öldürme, işe yaramayacak hale getirme, değerini düşürme" suçundan yürütülen soruşturmada, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapılan bir ihbarla soruşturmaya başlandığı anlatıldı. İhbarda, Fatma Ç.'nin yıllardır sokak hayvanlarının derilerini soyup, iç organlarını çıkardığını ve gözaltına alındığında da "Allah onları ben yiyeyim diye yarattı" dediği anlatıldı. Bu olaydan bir gün önce de kedi derisini yüzüp poşete koyduğu vurgulandı. Savcılık ihbarın soyut nitelikte olduğunu kaydederek "takipsizlik kararı" verdi. Ancak "mala zarar verme" ve "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

ŞİZOFRENİ HASTASI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Hayvanlara işkence edip katleden daha sonra da yiyen kadına 2018 ve 2019 yılında da ikişer kez takipsizlik kararı verildiği ortaya çıktı. Yine bir mahalle sakini "Sokağa çıkmaya korkar olduk. Bize yardım edin" diyerek suç duyurusunda bulundu. Ancak Fatma Ç.'nin şizofreni hastası olduğu ve cezai ehliyetinin bulunmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararları verildiği belirlendi.

Derisini yüzdüğü kedi ile yakalanmıştı! İfadesinde kullandığı sözler pes dedirtti

Son Dakika 3.Sayfa Derisini yüzdüğü kedi ile yakalanmıştı! İfadesinde kullandığı sözler pes dedirtti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Doğrucu davut : Psikolojisinin bozuk olduğu kıyafetinden belli zaten 103 339 Yanıtla
  • Meltem Soydan: Hasta sokakta geziyor bizi kesmesimi bekleniyor 247 19 Yanıtla
  • m. Geç: Şizofreni hastası olduğu söyleniyor adamın biri de çıkmış psikolojisi kıyafetinden kaynaklı diyor zekaya bak ARTIK İNSANLARI KİYAFETLERİ DİNİ RENGİ YÜZÜNDEN AYİRMAYİN IRKÇILIK YAPMAYIN bı yok olun 62 16 Yanıtla
  • İsmail Taha SOĞANCIK: Kıyafeytinden mi anlıyosun sen insanların psikolojisini 51 14 Yanıtla
  • aydın gönül: Yok kiyafetiydi, yok sijofrendi , yok bilmem neydi, KIMSEYI KINAMAYIN,, KINADIGINIZ DURUMA DUSERIZ 1. VE 2. DUNYA SAVASINDA INSANLAR HERSEYI YIYORLARDI , INSAN BILE ,( YOKLUKTAN) KADININ IMKANI VARMIYMIS , DURUMU NEYMIS SORGULADINIZMI, 40 YILDA 1 HAYIR YAPARIZ , HAYIR YAPTIGIMIZ KISI ABAD OLDU ZANEDER HERYERDE HAYRIMIZI YAPTIK DERIZ. 1 OGUN VERIR , BIN OGUN SOYLERIZ 15 50 Yanıtla
  • Mustafa Çelik: İşte kafayı sıyırmış bir hasan mezarcı vakkası daha 22 8 Yanıtla
  • Ali murat Çetinkaya: Bu gibi hasta rahatsız insanları tedavi etmek gerek şimdi kalkıpta kadını suçlarız basit peki bizim suçumuz yokmu bu toplum böylemiydi aklı başında olan biri bunu yapar ve ben yaptım der mi demez ceza alacağını bilir 0 0 Yanıtla
  • İstanbul'da Kaçak Midye Operasyonu: 1,5 Ton Midye Ele Geçirildi, 3 Kişi Gözaltına Alındı
    11:58 İstanbul'da Kaçak Midye Operasyonu: 1,5 Ton Midye Ele Geçirildi, 3 Kişi Gözaltına Alındı

    İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde Deniz Polisi tarafından düzenlenen operasyonda, 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube ekipleri, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı sahilinde kaçak midye avcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda 60 çuval içinde 1,5 ton ağırlığında kaçak midye bulundu. Olayla bağlantılı 3 şüpheli yakalandı ve 2 tekneye el konuldu. Şüphelilere yasak yerde midye avcılığı yapmaktan dolayı para cezası kesildi. Ele geçirilen midyeler denize geri döküldü.

  • Mağarada define faciası: 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
    11:55 Mağarada define faciası: 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan 3 defineci jeneratörden sızan gaz sonucu hayatını kaybetti. Şahıslardan birinin cansız bedeni mağara girişinde, ikisi de mağaranın içerisinde jandarmanın arama kurtarma köpeklerince bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Sultangazi'de at eti baskını: Kamyonetten at eti çıktı, ahırda ise 3 at bulundu
    11:55 Sultangazi'de at eti baskını: Kamyonetten at eti çıktı, ahırda ise 3 at bulundu

    Sultangazi'de at kesimi yapıldığı ihbarı üzerine polis ve zabıta ekipleri harekete geçti. Kamyonette at eti ve sakatatları ele geçirilirken, ahırda ise 3 at bulundu. Şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam ediyor.

  • Güven Timleri'nden 1 kilometre boyunca kaçtı, 12 yıl hapis cezası ortaya çıktı...O anlar kamerada
    11:52 Güven Timleri'nden 1 kilometre boyunca kaçtı, 12 yıl hapis cezası ortaya çıktı...O anlar kamerada

    Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekiplerinin şüphelenerek durdurmak istediği şüpheli şahsın kaçması üzerine yaşanan 1 kilometrelik kovalamacanın ardından kaçan şüpheli şahıs, Güven Timleri'nin amansız takibi sonrası kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Olayın güvenlik kamerasına yansıyan anları da görüntülendi.

  • Yaya geçidinde tırın altında kalan kişi hastaneye sevk edildi
    11:52 Yaya geçidinde tırın altında kalan kişi hastaneye sevk edildi

    Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaya geçidinde tırın altında kalan bir kişi itfaiye ekiplerince çıkartılıp, hastaneye sevk edildi. Şehir içi trafiğine çıkışı yasak olan saatler arasında tır ile seyir halinde olan sürücüye 690 TL para cezası uygulandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Silivri'de Husumetli Şahıs Kahvehaneye Saldırdı
    11:48 Silivri'de Husumetli Şahıs Kahvehaneye Saldırdı

    Silivri'de aralarında husumet bulunan şahsın kahvehanesine av tüfeği ile saldıran şahıs tutuklandı. İdris Ö. isimli şahıs, üç yıl önce aralarında husumet bulunan Mesut K.'nin sahibi olduğu kahvehaneye gelerek av tüfeğiyle ateş ederek olay yerinden ayrılmıştı. Şüpheli şahıs Silivri İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerince yakalanırken emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Sakarya'da bir evde kaydedilen uyuşturucu ortamı sosyal medyada paylaşıldı
    11:47 Sakarya'da bir evde kaydedilen uyuşturucu ortamı sosyal medyada paylaşıldı

    Sakarya'da bir evin içerisinde 'anı olarak kalsın' diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve Valiliğin etiketlenerek paylaşıldığı videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Antalya'da 3 Ton Kaçak ve Sahte Etil Alkol Ele Geçirildi
    11:45 Antalya'da 3 Ton Kaçak ve Sahte Etil Alkol Ele Geçirildi

    Antalya'da jandarmanın bir depoya gerçekleştirdiği operasyonda 3 ton kaçak ve sahte etil alkol ele geçirildi. Döşemealtı ilçesinde şüpheli bir şahsın kaçak alkol üretimi yaptığı bilgisini alan Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon düzenledi. Depoya baskın düzenleyen ekipler, 3 ton kaçak ve sahte etil alkol ele geçirdi. Olayla ilgili adli işlemlere başlandı.

  • Pendik'te Trafikte Tartışma Kavgaya Dönüştü
    11:44 Pendik'te Trafikte Tartışma Kavgaya Dönüştü

    Pendik köprüsü mevkiinde trafikte ilerleyen taksi şoförüyle otomobil sürücüsü arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Araçlarından inen şahıslar taksi şoförüne tekme ve yumruk ile saldırdılar. Saldırı anı bir başka sürücünün cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

  • Isparta'da 211 litre kaçak içkiye el konuldu, 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı
    11:42 Isparta'da 211 litre kaçak içkiye el konuldu, 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

    Isparta İl Jandarma Komutanlığı, çevre illerden getirilen kaçak içki satışıyla ilgili operasyon düzenledi. Operasyonda 211 litre kaçak içki ve 62 adet sahte bandrol ele geçirildi. 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Ülkenin gündemine oturan anne Suphiye Orancı 34 yıl önce haber olmuş! Para verip çocuklarını bırakmış
    11:41 Ülkenin gündemine oturan anne Suphiye Orancı 34 yıl önce haber olmuş! Para verip çocuklarını bırakmış

    Kızlarının Metin Akpınar ve Uğur Dündar'a açtığı babalık davasıyla gündeme gelen Suphiye Orancı'nın 34 yıl önce 4 çocuğunu aylık 400 bin lira verme karşılığında bir kadına bıraktığı için gazetede haber olduğu ortaya çıktı.


Advertisement