İha Muhabirine Ödül - Son Dakika
Yerel

İha Muhabirine Ödül

İha Muhabirine Ödül

Eskişehir Bilecik Tabip Odası tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘Basın Sağlık Ödüllerinde’ İhlas Haber Ajansı Muhabiri Aydın Sarıoğlu Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

15.03.2017 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Bilecik Tabip Odası tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen 'Basın Sağlık Ödüllerinde' İhlas Haber Ajansı Muhabiri Aydın Sarıoğlu Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

14 Mart Tıp Bayramı Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası konferans salonunda gerçekleşen tören ile kutlandı. Törene CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, sivil toplum örgütü temsilcileri ve doktorlar katıldı. Düzenlenen törende konuşma yapan Tabip Odası Başkanı Hamit Güçlüer, doktorların sorunlarına değinerek, bu sorunlara çözüm beklediklerini söyledi.

Meslekte 20, 30, 40 ve 50 yılını dolduran doktorlara plaket verildiği törende daha sonra ise Eskişehir Bilecik Tabip Odası tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen 'Basın Sağlık Ödülleri' sahiplerini buldu. Törende, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Aydın Sarıoğlu yerel sağlık haberlerini ulusal medyaya taşıması dolayısıyla Jüri Özel Ödülüne layık görüldü. Ayrıca törende, basın mensuplarından Esgazete çalışanlarından Şaban Bağcı, Tuğba Koçal, Kanal 26 çalışanı Hanife Kamar, Yenigün Gazetesi muhabiri Gökhan Koçal de ödüle layık görüldü. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İha Muhabirine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement