İha'nın 15 Temmuz Sergisine Yoğun İlgi - Son Dakika
Genel

İha'nın 15 Temmuz Sergisine Yoğun İlgi

İHA'nın 15 Temmuz Sergisine yoğun ilgiGAZİANTEP - İhlas Haber Ajansı tarafından 15 Temmuz darbe girişimi gecesi çekilen fotoğraflar ülkenin dört bir yanında sergilenmeye devam ederken, sergi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

13.07.2017 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İHA'nın 15 Temmuz Sergisine yoğun ilgi

GAZİANTEP - İhlas Haber Ajansı tarafından 15 Temmuz darbe girişimi gecesi çekilen fotoğraflar ülkenin dört bir yanında sergilenmeye devam ederken, sergi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Türkiye genelinde 47 ildeki sergilerden birisi de 11 Temmuz tarihinde Gaziantep'te açıldı. Büyükşehir Belediyesi Fuaye Alanında düzenlenen kokteyl ile açılışı gerçekleşen 15 Temmuz Fotoğraf Sergisinde davetlileri karşılayan İHA Genel Müdürü Hamit Arvas ve İHA Haber Koordinatörü İrfan Altıkardeş'in yanı sıra açılışa Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Vali Yardımcısı Uğur Aladağ, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, yerel medya patronları, yetkilileri, ulusal medya temsilcileri, çok sayıda gazeteci ve vatandaşlar katılmıştı.

11-19 Temmuz tarihleri arasında açık kalacak olan sergideki 60 fotoğrafta 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimi gecesi darbeci askerlerin Atatürk Havalimanı ve köprüyü işgal ederek trafiğe kapatmaları, açılan ateş sonucu yaralanan vatandaşlar, bombalanan meclis ve resmi kurumlar, teslim olan askerler ve alanlardaki mitinglerden görseller bulunuyor.

Büyükşehir Belediyesindeki Fuaye Alanındaki fotoğraf sergisine vatandaşların yoğun ilgisi devam ederken, sergideki fotoğrafları inceleyenler, o kara geceyi yeniden yaşamış gibi hatırladıklarını belirterek, " Allah bir daha bu millete böyle geceler yaşatmasın" ifadelerini kullandılar.

İha\'nın 15 Temmuz Sergisine Yoğun İlgi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel İha'nın 15 Temmuz Sergisine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement