Ihbara Giden Polis Çocukluğuna Döndü - Son Dakika
Güncel

Ihbara Giden Polis Çocukluğuna Döndü

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletine bağlı Asheville kentinde ilginç bir olay yaşandı.

04.07.2017 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletine bağlı Asheville kentinde ilginç bir olay yaşandı. Polisi arayan bir kişi, yola konulan branda üzerinde çocukların kayak yaptığını, durumun trafik akışını engellediğini söyledi. Şikayet üzerine bölgeye polis sevk edildi. Polis memuru, olay yerine vardığındaysa, durumun ihbardaki gibi olmadığını fark etti. Bunun üzerine eğlenceye kendisi de katıldı.

Çocukların oldukça mutlu olduğu o anlarsa, amatör kameraya yansıdı.

(İHA)

Ihbara Giden Polis Çocukluğuna Döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ihbara Giden Polis Çocukluğuna Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MGM'den hava durumu uyarısı
    11:22 MGM'den hava durumu uyarısı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç Kesimleri ile İç Anadolu'nun doğusunda kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, Edirne ve Kırklareli ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirterek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu. Ayrıca Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi olduğu da hatırlatılarak vatandaşlar olası tehlikelere karşı uyarıldı.

  • Türk Bilim İnsanları, Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Bulunduğunu Ortaya Koydu
    11:20 Türk Bilim İnsanları, Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Bulunduğunu Ortaya Koydu

    Gazi Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi tarafından yapılan bilimsel çalışma, günlük yaşamda kullanılan plastik ürünlerin Alzheimer, MS, inme gibi hastalıklarda etkili olup olmadığını araştırıyor. Çalışmada, beyin hücrelerinde mikroplastiklerin bulunduğu tespit edildi ve bu durumun sağlık üzerindeki etkileri incelenecek. Araştırmanın sonuçları, farklı uzmanlık alanlarında yeni çalışmalara ışık tutacak.

  • Traktör alevlere teslim oldu, itfaiye ekipleri söndürdü
    11:20 Traktör alevlere teslim oldu, itfaiye ekipleri söndürdü

    Adana'nın Kozan ilçesinde tarlada yanan traktör, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda traktör kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangının çıkış sebebini araştırmaya başladı.

  • Didim'de Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı
    11:19 Didim'de Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranması bulunan A.Ç. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, adli işlemlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • Artvin Valisi Cengiz Ünsal, İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerini kabul etti
    11:19 Artvin Valisi Cengiz Ünsal, İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerini kabul etti

    Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından göreve başlayan İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Makar ve üyelerini makamında kabul etti. Vali Ünsal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Genel Meclisi üyelerini tebrik etti ve başarılar diledi. İl Genel Meclisi Başkanı Makar ise Vali Ünsal'a teşekkür ederek, ilin kalkınması ve gelişmesi için çalışacaklarını belirtti.

  • Yürüyüş Dünya Şampiyonası'nda 25 takımın 23'ü olimpiyata seçilecek
    11:19 Yürüyüş Dünya Şampiyonası'nda 25 takımın 23'ü olimpiyata seçilecek

    Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Antalya'da yapılacak Yürüyüş Dünya Şampiyonası'nın aynı zamanda olimpiyatta yarışacak olan 25 yürüyüş takımının 23'ünün seçileceği bir yarışma olduğunu söyledi. Çintimar, bu yarışmada olimpiyata yaklaşık 80 kota verileceğini de dile getirdi.

  • Hatay'ın Dörtyol ilçesinde aranan şahıs yakalandı
    11:18 Hatay'ın Dörtyol ilçesinde aranan şahıs yakalandı

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Dörtyol ilçesinde 1 ay hapis cezası ile aranan E.E. gözaltına alındı ve cezaevine gönderildi.

  • Büyükelçiler, AA'nın İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını ortaya koyan belgeselini tebrik etti
    11:18 Büyükelçiler, AA'nın İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını ortaya koyan belgeselini tebrik etti

    Anadolu Ajansı'nın (AA) İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarını ortaya koyan 'Kanıt' belgeselinin galasına katılan büyükelçiler, AA'yı tebrik ederek, Gazze'deki insani krize dikkati çekti. Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa, Afganistan'ın Ankara Büyükelçisi Amir Muhammed Ramin ve Dominik Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Elvis Antonio Alam Lora, 'Kanıt' belgeselinin gala gösteriminde AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

  • Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde muhtarlar mazbatalarını aldı
    11:18 Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde muhtarlar mazbatalarını aldı

    Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında mahalle veya köy muhtarlığı seçimlerini kazanan muhtarlar mazbatalarını aldı. Şuhut'un Bademli köyünde gerçekleştirilen yerel seçimlerde, Arife Başyiğit tarihi bir başarıya imza attı ve köyün ilk kadın muhtarı oldu. Başyiğit, mazbatasını alır almaz köyünün yol ve güvenlik kamerası sorunlarını çözmek için çalışmalara başladı.


Advertisement