İhik Başkan Vekili Benli, "Elazığ, Türkiye'deki Muhteşemliği Yansıtan İllerimizin Başında Geliyor" - Son Dakika
Politika

İhik Başkan Vekili Benli, "Elazığ, Türkiye'deki Muhteşemliği Yansıtan İllerimizin Başında Geliyor"

İhik Başkan Vekili Benli, "Elazığ, Türkiye\'deki Muhteşemliği Yansıtan İllerimizin Başında Geliyor"

Elazığ’ın hiçbir zaman teröre destek vermediğini belirten İnsan Hakları İnceleme Komisyonu (İHİK) Başkan Vekili ve AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, Elazığ’ın her zaman birlik ve beraberliği savunduğunu söyledi.

20.01.2018 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın hiçbir zaman teröre destek vermediğini belirten İnsan Hakları İnceleme Komisyonu (İHİK) Başkan Vekili ve AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, Elazığ'ın her zaman birlik ve beraberliği savunduğunu söyledi.

Elazığ'da bazı temaslarda bulunan Milletvekili Benli, Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze'yle de bir araya geldi. Benli, AK Parti Elazığ İl Başkanlığını ziyarette açıklamarda bulundu.

Elazığ'da insanların aynı noktada, yolda ve istikamete yürüdüğünü görmenin çok güzel olduğunu aktaran Benli, " Yakın zamanda gerçekleşen kongrede Cumhurbaşkanımızın buradan memnun ayrılması ve Elazığ'ın ona gösterdiği destek çok güzeldi. AK Partili 4 milletvekilimizin hem Elazığ'ın hem de Türkiye için mücadele ettiğini görmek bu açıdan çok önemli. Bütün Elazığ halkına, AK Parti'nin politikalarına vermiş oldukları destekten ve Türkiye'nin çok daha güçlü olması için yaptıkları özveriden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kendisi için Elazığ'ın özel bir yer olduğunu vurgulayan Benli, "Elazığ, Türkiye'de ki o muhteşemliği yansıtan illerimizin başında geliyor. Çünkü hiçbir zaman teröre asla destek vermemişlerdir. Her zaman birlik ve beraberliği savundular. Her zaman bu ülkenin ne kadar büyük ve güçlü olduğunu ortaya koydular. Türkiye'yi muhteşem yapan nüfusunun çok fazla olması veya bütün dünya ülkeler arasında gıpta bir lidere sahip olması değil. Vatan söz konusu olduğunda 80 milyonun tek yürek olarak o lider arkasında çarpışabildiği, tek yürek olarak o liderin arkasında devam ettiği için Türkiye muhteşemdir. Elazığ'da bunu gösteriyor. Etrafında ne kadar büyük sıkıntılar olursa olsun her zaman ülkesinin ve milletinin yanında olduğunu ifade ediyor" diye konuştu.

Elazığ doğunun en huzurlu ve güvenilir kentlerinden bir tanesi olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise, "Terörün özellikle kor gezdiği dönemlerde ilimizde elhamdülillah hiçbir terör olayı olmadı. Milletine, devletine ve bayrağına son derece sahip olan bir ilimiz. 10 ilçenin 7 ilçesi ve 9 beldenin 7'si AK Partili. 13 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız katılımıyla il kongremizi gerçekleştirdik. Yeni oluşan yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla henüz görev dağılımı yapmadık. Onu da en kısa zamanda yaparak ilçe belde kongrelerimizi yapacağız.Cumhurbaşkanlığı seçimi için inşallah partimizin hedeflerini, vizyonunu ve hizmetlerini en ücra noktadaki vatandaşımıza bizzat ulaştıracağız"ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İhik Başkan Vekili Benli, 'Elazığ, Türkiye'deki Muhteşemliği Yansıtan İllerimizin Başında Geliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    23:43 Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'in Gönen ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İnce, Gönenlilere hitap ederek diğer partilerin seçim propagandalarında projelerinden bahsetmediğini iddia etti ve Memleket Partisinin Türkiye için üçüncü bir yol olduğunu vurguladı.

  • Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır
    23:42 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır

    Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıda, oy kullanılacak okullarda görev yapacak personel ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgi sunumları yapıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mehmet Selim Kiraz anısına iftar programında konuştu
    23:36 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mehmet Selim Kiraz anısına iftar programında konuştu

    Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz anısına düzenlenen iftar programında hakim ve savcılarla bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şehit savcının emanetine sahip çıkma noktasında mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti. Tunç, adaletin tecellisi için yapılan fiziksel ve yargı reformlarına değinerek, hukuk fakültelerinde yapılan değişikliklerin savunmayı güçlendireceğine inandıklarını ifade etti.

  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.

  • Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır
    23:27 Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır

    Yücel Mollaismailoğlu, Milli Görüş'ün geleceği için Cumhur İttifakı'nda yer almanın önemine vurgu yaparak, destek çağrısı yaptı. Ayrıca, Türkiye'nin milli savunma sanayisi alanında kaydettiği gelişmeleri ve partilerinin tutarlılığını vurguladı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.


Advertisement