Ihlara Vadisi "Beyaz Gelinlik" Giydi - Son Dakika
Yerel

Ihlara Vadisi "Beyaz Gelinlik" Giydi

Dünyanın en büyük kanyonlarından Ihlara Vadisi, kar yağışının ardından güzel görüntüler oluşturdu.

07.01.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'ın Güzelyurt ilçesindeki dünyanın en büyük kanyonlarından Ihlara Vadisi, kar yağışının ardından adeta beyaz gelinlik giyerek güzel görüntüler oluşturdu.

Aksaray merkez ile Güzelyurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan dünyanın 2'inci en büyük kanyonu Ihlara Vadisi, dün öğleden sonra başlayan kar yağışıyla beyaza büründü. Ilısu köyünden başlayıp Selime beldesine kadar uzanan 18 kilometrelik alanda devam eden kar yağışı, bölgeye gelen ziyaretçilerine etkileyici manzaralar oluşturdu.

Her mevsimi ayrı güzellikte bulunan Ihlara Vadisi, devam eden kar yağışını fırsat bilen yerli ve yabancı turistlere kartpostallık görüntüler çekmesine imkan sağlıyor.

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Doğan, "Hem Kapadokya hem de ülke turizminde önemli bir yere sahip Ihlara Vadisi, kar yağışıyla ziyaretçilerine ayrı bir güzellik imkanı sunuyor. Vadide kar yağışıyla oluşabilecek olumsuz durumlara karşı önlemlerimizi aldık. Yerli ve yabancı turistler, Kapadokya'nın incisi Ihlara'yı görmeleri gerektiğini düşünüyorum" dedi. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ihlara Vadisi 'Beyaz Gelinlik' Giydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement