İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürleri Rize'de Toplandı - Son Dakika
Güncel

İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürleri Rize'de Toplandı

İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürleri Rize\'de Toplandı

İhlas Haber Ajansı (İHA) 2017 yılı değerlendirme toplantısı, Rize’nin İkizdere ilçesinde bulunan Ridos Termal Otel’de yapıldı.

14.03.2018 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Haber Ajansı (İHA) 2017 yılı değerlendirme toplantısı, Rize'nin İkizdere ilçesinde bulunan Ridos Termal Otel'de yapıldı.

İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamid Arvas ve Haber Koordinatörü İrfan Altıkardeş'in yanı sıra İHA bölge ve haber müdürlerinin katıldığı toplantıda 2017 yılı değerlendirilirken, 2018 yılı hedefleri ele alındı. Toplantıda İHA'yı en güçlü pozisyona ulaştıracaklarını belirten İHA Genel Müdürü Hamit Arvas, "25 yıldır Türk medyasına hizmet eden İHA, Türkiye dışında da çok sayıda medya kuruluşuna hizmet ederek ülkesini başarıyla temsil etmektedir. 2017 yılında belirlenen hedeflere ulaşmada, hem merkez birimlerin hem de bölge müdürlüklerinin büyük bir gayret ve özverili çalışmaları etkili oldu" dedi.

İHA'nın yurt dışında iyi bir noktaya geldiğini belirten Arvas, "Şuanda 50 ülkede 70 muhabirimiz var. Bu muhabirlerimiz ile her gün dünyanın dört bir yanından abonelerimize haber hizmeti vermekteyiz" ifadelerini kullandı.

2017 yılı çalışmalarında üstün başarı gösteren bölge ve haber müdürlerine takdir belgesi verilirken, 2 günlük toplantı Ayder Yaylası'na düzenlenen gezi ile son buldu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürleri Rize'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement