İhlas Vakfı hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor - Son Dakika
Güncel

İhlas Vakfı hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

İhlas Vakfı hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

İhlas Vakfı, ülkemizde devam eden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle gıdaya ulaşmakta zorlanan ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin bağışladığı Ramazan gıda kolisi yardımlarını ulaştırmayı sürdürüyor.

01.05.2020 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Vakfı, ülkemizde devam eden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle gıdaya ulaşmakta zorlanan ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin bağışladığı Ramazan gıda kolisi yardımlarını ulaştırmayı sürdürüyor.

Yardımlarla ilgili bir açıklama yapan İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Tuncer Akalın: "Vakfımız, 'Kamu Yararına Çalışan Vakıf' statüsü olması nedeniyle hayırseverlerin yoğun teveccühünü alıyor. Bu güven çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yapılan Ramazan gıda koli bağışları ile iftar paketlerini ihtiyaç sahiplerine özenle ve güvenle ulaştırarak bir nebze de olsa Ramazan sevincini yaşatmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Akalın, "Bir kimse, bu ayda bir oruçluya iftar verirse günahları affolur. O oruçlunun sevabı kadar ona sevab verilir" Hadis-i Şerifi mucibince hayırseverlerin yaptığı gıda kolisi, kumanya ve iftar bağışlarını sosyal mesafe kurallarına uyarak yurtiçi ve yurtdışında fakirlere ulaştırdıklarını ve hep birlikte hayır dualarını aldıklarını ifade etti.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Tuncer Akalın, "İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır." Hadis-i Şerifini kendisine rehber edinen İhlas Vakfı'nın, rahmet, bereket af ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif'de de savaş, terör, salgın ve kuraklık sebebi ile zor şartlar altında hayatlarını devam ettirmeye çalışan Sudan'da ve Afganistan'daki fakir ve garip Müslümanlara da hayırseverlerin yardımlarını ulaştırmaya devam ettiklerini söyledi.

Akalın, hayırseverlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda kolisi bağışı, zekat, fitre bağışı yapabileceklerini ayrıca İhlas Vakfının 8350 SMS hattına "İFTAR" yazıp göndererek, 9 TL bağışta bulunabileceklerini hatırlatarak ve hayırseverlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Vakfı hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement