İhlas Vakfı mezunlarından Afganistan ve Sudan'da binlerce kişiye iftar - Son Dakika
Güncel

İhlas Vakfı mezunlarından Afganistan ve Sudan'da binlerce kişiye iftar

- İhlas Vakfı mezunlarından Afganistan ve Sudan'da binlerce kişiye iftar Türkiye'deki yurtlardan mezun olanların bir araya gelerek kurduğu İhlas Vakfı Mezunları Derneği, tertiplediği iftar programlarıyla Afganistan ve Sudan'da merhum Enver Ören'i yad ederek binlerce kişiye iftar verdi.

22.05.2020 20:55  Güncelleme: 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- İhlas Vakfı mezunlarından Afganistan ve Sudan'da binlerce kişiye iftar

HARTUM - Türkiye'deki yurtlardan mezun olanların bir araya gelerek kurduğu İhlas Vakfı Mezunları Derneği, tertiplediği iftar programlarıyla Afganistan ve Sudan'da merhum Enver Ören'i yad ederek binlerce kişiye iftar verdi.

İhlas Vakfı Mezunları Derneği, her sene olduğu gibi bu sene de Kadir Gecesi'nde Sudan ve Afganistan'da binlerce kişinin iştirak ettiği merhum Enver Ören iftar sofraları tertip etti. İhlas Vakfı yurtlarından mezun olanların bir araya gelerek kurdukları İhlas Vakfı Mezunları Derneği, tertiplediği iftar programlarıyla merhum Enver Ören'in geleneğini devam ettirdi. İftar sonrası eller semaya açılarak dünyada ve Türkiye'de korona virüsün bitmesi için dua edildi.

İVMEDER Başkanı Abdullah Arvas yaptığı açıklamada cömertliğin müşahhas bir örneği olan merhum Enver Ören'in yemek yedirmenin kıymetini her fırsatta vurguladığını dile getirdi. Enver Ağabey'in her sene İhlas Vakfı aracılığıyla binlerce kişiye iftar verdiğini söyleyen Arvas, bu güzel geleneğin sevenleri tarafından bir nebze devam ettirmeye çalışıldığını belirtti. "İVMEDER olarak böyle bir organizasyona öncülük etmekten memnuniyet duyuyoruz" diyen Arvas, bu güzel hayra iştirak eden herkese şükran ve minnet temennilerini iletti.

İhlas Vakfı mezunlarından Afganistan ve Sudan\'da binlerce kişiye iftar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Vakfı mezunlarından Afganistan ve Sudan'da binlerce kişiye iftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da Depremzedelere Sıfır Atık Etkinliği
    16:57 Malatya'da Depremzedelere Sıfır Atık Etkinliği

    Malatya'da Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısıyla konteyner kentte depremzede çocuklara etkinlik düzenlendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklara oyun alanları kuruldu, el sanatları atölyelerinde takılar yapılarak hediye edildi. Ayrıca pamuk şeker ikramı yapıldı ve gösteriler sunuldu. Sıfır Atık Bilgi Yarışması'nda dereceye giren çocuklara ödüller verildi. Programa katılan Malatya Valisi Ersin Yazıcı da çocuklarla oyun oynadı.

  • Kayseri'de polis operasyonunda 24 kişiye işlem yapıldı
    16:57 Kayseri'de polis operasyonunda 24 kişiye işlem yapıldı

    Kayseri'de polis, kumar oynatıldığını tespit ettiği 4 iş yerine operasyon düzenledi. Operasyonlarda 24 kişiye işlem yapıldı. 4 kişiye adli, 20 kişiye idari işlem uygulandı ve 124 bin 900 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca, kumar masalarında kullanılan 420 pul ve 300 lira da el konuldu. Ruhsatsız faaliyet gösteren bir mekan ise süresiz kapatıldı.

  • BBP Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı
    16:57 BBP Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, 31 Mart yerel seçimlerinde Kütahya merkezde AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'nu destekleyeceklerini duyurdu. Gökdere ve Saraçoğlu, ortak basın açıklaması yaparak desteklerini belirtti.

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • Gölcük'te tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti
    16:51 Gölcük'te tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti

    Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, Kavaklı Mahallesi'ndeki otobüs terminalinde Muzaffer E'ye tabancayla ateş eden O.Ç., polis tarafından yakalandı. Yaralanan Muzaffer E, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

  • Mustafa Bozbey: Bir oyu bile çaldırmayacağız
    16:50 Mustafa Bozbey: Bir oyu bile çaldırmayacağız

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmalarına devam ederken sandıklara sahip çıkacaklarını ve bir oyu bile zayi etmeyeceklerini söyledi.

  • Tepebaşı Belediyesi 'Her Ev Bir Mandıra' Projesi İçin Kurul Oluşturdu
    16:50 Tepebaşı Belediyesi 'Her Ev Bir Mandıra' Projesi İçin Kurul Oluşturdu

    Tepebaşı Belediyesi'nin 'Her Ev Bir Mandıra' sloganı ile başlattığı 'Sütten Peynire Dönüşüm' adlı söyleşi yoğun katılım ile gerçekleştirilirken, projenin hayata geçirilmesi için kurul oluşturuldu.

  • Erdoğan, miting sonrası Murat Kurum'u sahneye çağırdı, görevli uyardı: Efendim onlar Sancaktepe'de
    16:50 Erdoğan, miting sonrası Murat Kurum'u sahneye çağırdı, görevli uyardı: Efendim onlar Sancaktepe'de

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sultanbeyli'deki AK Parti mitinginde, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'u sahneye çağırdı. Ancak Kurum'un Sancaktepe'deki mitingde olduğu ortaya çıkınca Erdoğan şaşkınlık yaşadı.

  • TİKA, Afganistan'daki yetimhanelerde iftar programı düzenledi
    16:49 TİKA, Afganistan'daki yetimhanelerde iftar programı düzenledi

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'ın kuzey vilayetlerindeki yetimhanelerde iftar programı düzenledi. Afganistan'ın kuzey vilayetlerinde bulunan 6 yetimhanede 1000 yetim için iftar programı düzenlendi. Türkiye'nin Mezar-ı Şerif Başkonsolosluğu ve TİKA tarafından hazırlanan hediye paketleri de dağıtıldı.


Advertisement