İhlas Vakfı'nda 21. Dönem Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Güncel

İhlas Vakfı'nda 21. Dönem Mezuniyet Sevinci

İhlas Vakfı\'nda 21. Dönem Mezuniyet Sevinci

İhlas Vakfı’na bağlı Ömer Derin Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’ndaki 14 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

02.05.2015 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Vakfı'na bağlı Ömer Derin Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki 14 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

İhlas Vakfı Ömer Derin Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu 21. dönem mezuniyet töreni Sürmeli Otel yapıldı. Törene, Yurt Müdürü Mümin Çetin Erdoğan, Eğitim Müşaviri Timur Kaya, Türkiye Gazetesi Yazarı Mehmet Ali Demirbaş'ın yanı sıra geçmiş dönem mezunları ve yeni mezunların aileleri katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunarak başladığı törene, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'in gönderdiği mesajı seslendiren bir öğrencinin kaydıyla devam edildi. İhlas Vakfı'na bağlı yurtlardan görüntülerin ve yaşantının yer aldığı "Gül Bahçeleri" isimli video izletildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi mehter takımının marşlar çaldığı törende, "Büyüklerimizin Nasihatleri" isimli video da gösterildi. Mezun olan 14 öğrenci, kürsüye çıkarak yaptıkları konuşmalarda, üniversite öğrenimleri süresince İhlas yurtlarında geçirdikleri hoş zamanları anlattı. 14 öğrencinin yanı sıra bu yıl İhlas Vakfı bir de fahri mezun verdi. Fahri mezun Ahmet Oğuzhan Yanarışık, İhlas yurtlarında oluşturulan dostluklara dikkat çekerek, bu ortamda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Eğitim Müşaviri Timur Kaya "Yolun Açık Olsun" isimli şiiri okudu.

Yurt Müdürü Mümin Çetin Erdoğan, "1994 yılından itibaren mezun olan öğrencilerimiz bizi yalnız bırakmadı. Bu halleriyle kendilerinden sonra gelecek olanlara da örnek olmuş oluyorlar. İnşallah bu kıyamete kadar böyle gider" dedi.

21. dönem mezunu öğrenciler, Yurt Müdürü Erdoğan'a kilim hediye ederken, mezun öğrencilere de hediyeler takdim edildi. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

21.dönem mezunları şu isimlerden oluşuyor:

"Emre Kuyucu, Enver Kıvanç, Ercan Ertaş, İsmail Tuna, Kürşat Yalçınkök, Mehmet Bahaeddin Karabulut, Mehmet Deyyan Arvas, Muhammed Ferit Gürdağ, Nuh Gedik, Onurcan Pehlivan, Selman Behram İşler, Yusuf Aksoy, Beytullah Çelik, Habib Köse." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Vakfı'nda 21. Dönem Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement