İhsan Özkes'ten CHP'yi Karıştıracak Tweet'ler - Son Dakika
Güncel

İhsan Özkes'ten CHP'yi Karıştıracak Tweet'ler

CHP'den istifa eden İhsan Özkes, Twitter hesabı üzerinden "Ne Apo'nun posteri altında yürüdüm, ne TOMA'ya çıktım." sözleriyle CHP'yi eleştirdi. Bu sözlere Mahmut Tanal'dan cevap gecikmedi.

30.07.2015 19:04  Güncelleme: 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'den istifa eden İhsan Özkes, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla eski partisi CHP'yi eleştiri yağmuruna tuttu. Eski partisinin HDP'ye yaklaştığını savunan Özkes, Twitter hesabından "Ne Apo'nun posteri altında yürüdüm, ne Ramazan'da Mübarek Aylara dil uzatılan pankartlar ve kabul edilemez görüntüler arasında tomaya çıktım Ne başörtüsünü AYM'ye götürdüm, ne de dindar gözükme çabasına girdim." yazdı.

"NE APO POSTERİ ALTINDA YÜRÜDÜM, NE TOMAYA ÇIKTIM"

CHP'yi Twitter üzerinden eleştiri yağmuruna tutan Özkes şunları yazdı:

"Sayın Bahçeli'nin "CHP, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmalıdır" sözü isabetlidir. İstifa nedenlerimden biri de kimi CHP'lilerin CHP'ye değil de HDP'ye çalışmasıdır. Ben HDP'nin barajı aşmasına karşı değilim benim karşı olduğum kimi CHP'lilerin seçimlerde kendi partilerine ihanet ederek HDPye çalışmasıdır. Bu dediklerime kızan kimi CHP'liler, kafasını kuma sokup, gerçeği kabullenmek istemeyenlerdir. Olduğum gibi göründüm, göründüğüm gibi oldum. Asla hiçbir hesap kitap içinde olmadım. Ne Apo'nun posteri altında yürüdüm, ne Ramazan'da Mübarek Aylara dil uzatılan pankartlar ve kabul edilemez görüntüler arasında tomaya çıktım Ne başörtüsünü AYM'ye götürdüm, ne de dindar gözükme çabasına girdim. Fırıldak gibi bir o tarafa bir bu tarafa asla ve asla savrulamadım."

"ERDOĞAN DÜŞMALIĞI PKK DOSTLUĞUNA GÖTÜRÜYORSA BURADA DÜŞÜNMEK GEREKMEZ Mİ?"

Annesinin de Kürt olduğunu hatırlatan Özkes, "Benim rahmetli annem Kürt'tü, Kürtçeyi bilirdi. Ona olan sevgim ve saygım tartışılamaz. Benim Kürt dayılarımla sorunum asla olmadı ve olamaz. Benim söylediklerim malumun ilamıdır, herkesin bildiği şeylerdir, bunların dile getirilmesinden rahatsız olanlardır asıl CHP'nin sorunu... Tayyip Erdoğan düşmanlığı, PKK dostluğuna götürüyorsa, burada düşünmek gerekmez mi?" diye sordu.

"ADAY OLMAK İSTEMEDİM"

İhsan Özkes son olarak Twitter'dan "CHP'den tekrar aday olmaya can atmadım. Aday olmak istemediğimi Sayın Genel Başkana hem yazılı hem sözlü ilettim. Yani istekli aday olmadım. Seçimler öncesi yaşadıklarım çekilir gibi değildi. 7 Haziran seçimleri öncesi istifa ederek CHP'nin zarar görmesini istemedim. Bana oy verip benim milletvekilliğimden de istifamı isteyenler, benim sebebimle CHPye oy verenlerin oylarıyla seçilenleri de düşünmelidirler." diye yazdı.

AKILLARA MAHMUT TANAL'I GETİRDİ

İhsan Özkes'in "Ne Apo'nun posteri altında yürüdüm, ne Ramazan'da Mübarek Aylara dil uzatılan pankartlar ve kabul edilemez görüntüler arasında tomaya çıktım." sözleri akıllara CHP Miletvekili Mahmut Tanl'ı getirdi. Hatırlacağı üzere CHP'li Tanal, İstiklal Caddesi'nde düzenlenen 23. LGBTİ onur yürüyüşü sırasında kalabalığa müdahale etmek isteyen TOMA'nın üzerine çıkmıştı.

Öte yandan Tanal, İstanbul'da düzenlenen "teröre lanet yürüyüşü"nde Abdullah Öcalan posterleri altında yürüyerek tepki çekmişti.

TANAL'DAN ÖZKES'E YANIT

Özkes'in tweet'lerinin ardından CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'dan Özkes'e cevap geldi. Tanal, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sayın İhsan Bey, MHP'ye geçeceksen siyasetin adabına uygun bir şekilde, yakışır bir vaziyette geçersin. CHP'ye haksız saldırılarına cevap yazarsam altında ezilirsiniz. Size yakışan ise istifa ettikten sonra size bu toplumda saygı değer bir mevki/makam sağlayan CHP'ye laf atmak senin haddin değil. İstifa ederek fırıldak Kubilay'ın durumuna düşmemeyi tasviye ederim" dedi.

İhsan Özkes\'ten CHP\'yi Karıştıracak Tweet\'ler
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhsan Özkes'ten CHP'yi Karıştıracak Tweet'ler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (61)

  • ERBAA: UYAN MİLLET UYAN...AT GÖZLÜĞÜYLE BAKMA...BALIK HAFİZALİ OLMAYALİM.... HAİN SOLCULAR VE CHP ARKASİNA DHKPC Yİ ALMIŞ... HAİN HDP ARKASİNA PKK Yİ ALMIŞ.... ASKER,POLİS ÖLDÜRÜYORLAR...KİME OY VERDİN İYİ DÜŞÜN... ŞEHİTLERİN HAKKINDA KALMA. 50 29 Yanıtla
  • Ünyeli: Adam sapında kadar doğru söylüyor.bu hain HDP nin emanet oyları kimden gitti. 42 28 Yanıtla
  • 07: Chp artık oy yok onlar apo posteri altında gezssinler 40 22 Yanıtla
  • Kahtali: Ne yarragimi yedin peki bos bos oturup maas almanin disinda. 33 20 Yanıtla
  • Serdar: İstifa et o oylar chp için verildi devşirme partisi için değil.yazıklar olsun haram ettin oyumuzu. 21 24 Yanıtla
  • Süleyman camız: ihsan bey doğru bir karar verir MHP ye geçerse bu CHP nin ülkeye hiç bir faydası olmaz 37 7 Yanıtla
  • JANA DILA: Kilit cümle "erdoğan düşmanlığı pkk dostluğuna götürüyorsa " demiş ben yokum aferin müftü beye maalesef birçok beyaz türk kemalist aydin cemaatci sanatçı musvetteleri erdoğan düşmanlarından dolayi pkkya oy vermislerdir 23 8 Yanıtla
  • Bluesun: Ihsan efendi CHP ismi Altın'da millet vekili oldun o kadar delikanlıysan vekillikten istifa ette başkasının ekmeğine yağ sürme 16 14 Yanıtla
  • Barış: Yola çıktığı arkadaslarını satan bir adamdan ne din adamı ne siyaset adamı hiç bir şey olmaz birini satan dönek herkesi satar heleki bu kadar ucuza satmışsa kendini 12 18 Yanıtla
  • Vatandas: Helal olsun adam dogruyu konusmus 24 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement