İhtiyaç Sahibi Bin 13 Öğrenciye Kıyafet Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İhtiyaç Sahibi Bin 13 Öğrenciye Kıyafet Yardımı Yapıldı

İhtiyaç Sahibi Bin 13 Öğrenciye Kıyafet Yardımı Yapıldı

Erenler Kaymakamlığı ve Kızılay Erenler Şubesi ortaklığından ilçe genelinde daha önceden tespiti yapılan ihtiyaç sahibi bin 13 öğrenci için İstanbul Merter Şube Başkanı Ercan Tan’ın desteği ile kıyafet yardımı yapıldı.

07.04.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erenler Kaymakamlığı ve Kızılay Erenler Şubesi ortaklığından ilçe genelinde daha önceden tespiti yapılan ihtiyaç sahibi bin 13 öğrenci için İstanbul Merter Şube Başkanı Ercan Tan'ın desteği ile kıyafet yardımı yapıldı.

Yapılan etkinliğe Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy, Küpçüler İlk ve Ortaokul Müdürü Mahmut Yılmaz, Kızılay Erenler Şubesi Başkanı İsmail Ergül ve Başkan Yardımcısı Ekrem Ürdüç'ün katıldığı törenle okul öğrencilerine kıyafetleri teslim edildi. Tören öncesinde Başkan Yardımcısı Ekrem Ürdüç tarafından öğrencilere yönelik, afet öncesi, esnası ve sonrası Kılızay'ın görevleri, yaptığı yardım faaliyetleri ve kan bağışı konusunda bilgilendirme de bulundu. Programda Okul Müdür Yardımcısı Mehtap Aydoğdu Bilgiç ve Melek Özdemir'de yer aldı. Törende konuşan Şube Başkanı Ergül, "Bu yardımları öğrencilere ulaştırmamıza yardımı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Kızılay Erenler Şubesi olarak darda kalan herkesin yanında olacağız. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştığımız için çok mutluyuz. Bize devamlı yardımda bulunan sayın kaymakamımız, belediye başkanımız, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz ve tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Bu arada Erenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şenol Dinç'ede ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi. Ergül'ün konuşmasının ardından Kaymakam Mehmet Mızrak ve Belediye Başkanı Cavit Öztürk'e, Başkan Ergül, Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy'ada, Başkan Yardımcısı Ürdüç tarafından teşekkür plaketi verildi.

Bu tür organizasyonların daha fazla olması gerektiğini söyleyen Kaymakamı Mızrak, "Kızılay Erenler Şubesini bu çalışmasından dolayı kutluyorum. Arkadaşlar çok iyi çalışıyorlar. Belediye başkanımız ve ilçe milli eğitim müdürümüze de katkıları için teşekkür ediyorum" derken, Başkan Öztürk'de ilçe uyum içinde bu tür çalışmalar yapıldığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhtiyaç Sahibi Bin 13 Öğrenciye Kıyafet Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement