İhtiyar Adam ve Silah Filmi - Son Dakika
Sinema

İhtiyar Adam ve Silah Filmi

İhtiyar Adam ve Silah Filmi

İhtiyar Adam ve Silah filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. İhtiyar Adam ve Silah filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

21.01.2019 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forrest Tucker yaşlı bir adamdır ancak hayatını dolu dolu yaşamadığını söyleyebilecek hiç kimse yoktur. Kendinden emin ve güçlü görünen bu yaşlı adam hayatı boyunca toplamda 18 kere hapisten kaçmayı başarmıştır. Forrest Tucker'ın son hamlesi ise 70 yaşında bir kez daha San Quentin Hapishanesi'nden firar etmek olacaktır. Ancak polisler başta olmak üzere duyan herkesi şoke eden bu olay Forrest'ın son sürprizi değildir. Hapisten kaçan yaşlı adam, ardından eşi benzeri görülmemiş bir banka soygunu zincirine imza atar. Forrest'ın ardından kovalamaca başlamıştır. Forrest'ın izinden gidenler arasında, Forrest'ı yakalamaya kararlı ancak bir o kadar da onun zekasına hayran kalan polis dedektifi John Hunt ve seçtiği mesleğe rağmen onu sevmekten vazgeçmemiş olan Jewel adlı kadın vardır.

David Grann’ın 2003 yılında The New Yorker dergisinde yayınlandığı bir makaleden uyarlanan , gerçek bir hikayeye dayanıyor. Başrollerini usta oyuncu Robert Rerford ve Oscar ödüllü Casey Affleck'in üstlendiği biyografik aksiyon-dram inde Sissy Spacek, Danny Glover, Tika Sumpter, Tom Waits ve Gene Johns da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunu ve senaryosunu ise 'Hayalet Hikayesi' ine imza atan David Lowery üstleniyor.

Yönetmen: David Lowery

Senaryo: David Lowery , David Grann

Oyuncular: Robert Redford, Sissy Spacek, Casey Affleck, Danny Glover, Tom Waits, Tika Sumpter, Ari Elizabeth Johnson, Teagan Johnson, Gene Jones , John David Washington, Barlow Jacobs, Augustine Frizzell , Jennifer Joplin, Lisa DeRoberts, Carter Bratton, Mike Dennis, Tomas Deckaj, Isiah Whitlock Jr., Patrick Newall, Daniel Britt, Leah Roberts, Elisabeth Moss, Alphaeus Green Jr., Kevin McClatchy, Keith Carradine, Todd Covert, Kenneisha Thompson, Robert Longstreet, John Wayne Hunt, Clara Harris, Jordan Trovillion

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: The Old Man & The Gun

Yapımcı Firma: Endgame Entertainment

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 93 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 05.04.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema İhtiyar Adam ve Silah Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement