Iı. Uşak Trafik Festivali Başladı - Son Dakika
Yerel

Iı. Uşak Trafik Festivali Başladı

Iı. Uşak Trafik Festivali Başladı

Uşak Üniversitesi Muhasebe ve Finans Topluluğu tarafından ve Uşak Belediyesi, Uşak Emniyet Müdürlüğü ve Uşaklılar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın katkılarıyla düzenlenen Uşak Trafik Festivalinin ikincisi başladı.

14.05.2014 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Üniversitesi Muhasebe ve Finans Topluluğu tarafından ve Uşak Belediyesi, Uşak Emniyet Müdürlüğü ve Uşaklılar Eğitim ve Kültür Vakfı'nın katkılarıyla düzenlenen Uşak Trafik Festivalinin ikincisi başladı. II. Tarfik Festivali, Mustafa Kemal Paşa Amfisi'nde düzenlenen açılış töreni ile başladı. Tören öncesi trafik ile ilgili klip gösterimi yapıldı.

Açılış törenine Rektör Vekili Prof. Dr. Alaattin Aktaş, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Adil Karaman, jandarma ve trafik müdürlüğünden yetkililer, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte sırayla Muhasebe ve Finans Topluluğu Başkanı Selin Sayın ve topluluk danışmanı ve öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ercan Özen açılış konuşması yaptı. Yrd. Doç. Dr. Ercan Özen geçen yıl hayata geçirdikleri Uşak Trafik Festivali'nin bu yıl ikincisini düzenlemekten mutlu olduklarını söyleyerek Uşak Trafik Festivaline destek veren herkese teşekkür etti.

Açılış töreninin ardından "Trafikte Yapacak Çok Şey Var" isimli panel gerçekleşti. Panele üniversitemiz öğretim üyesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cemil Ertuğrul başkanlık etti. Panelistlerden Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Akbulut "Güvenli Trafik Başarısı Örnekleri", Doç. Dr. Tuncay Durna "Küresel Karayolu Güvenliği", Beste Gülgün "Güvenli Trafik Projesi ve WHO (Dünya Sağlık Örgütü) ve Yrd. Doç. Dr. Ercan Özen "Vatandaş Gözüyle Trafik Sorunu ve Çözüme Katılım" adlı birer sunum yaptı.

Panelin ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Alaattin Aktaş ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar panelistlere üniversitemiz adına plaket verdi. Programın 17 Mayıs'a kadar çeşitli etkinliklerle devam edeceği belirtildi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iı. Uşak Trafik Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement