İki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken canından oldu - Son Dakika
3.Sayfa

İki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken canından oldu

İki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken canından oldu Cinayetle ilgili gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandıMUĞLA - Muğla'nın Fethiye ilçesinde ayırmak istediği bıçaklı kavgada bir kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

25.10.2019 22:43  Güncelleme: 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken canından oldu

Cinayetle ilgili gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı

MUĞLA - Muğla'nın Fethiye ilçesinde ayırmak istediği bıçaklı kavgada bir kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Cumhuriyet Mahallesi Dispanser Sokak'ta bir iş yerinin önünde 4 kişinin tartışmasının, bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu iddialara göre Barış Bektaş'ın ayırmaya çalışırken kalbinden ve sırtından bıçak darbesi sonucu öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan C.O, S.K, F.E. ve H.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çıkarıldığı mahkeme tarafından H.Ç. ve S.K. tutuklanarak Eşen T Tipi Cezaevine gönderilirken, C.O ve F.E ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken canından oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken canından oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Amasya'da hırsızlık suçundan aranan kişi yakalandı
    16:53 Amasya'da hırsızlık suçundan aranan kişi yakalandı

    Amasya'nın Merzifon ilçesinde hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı. S.Z, emniyetteki işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

  • Kastamonu'da kasten yaralama ve gasp şüphelisi tutuklandı
    16:48 Kastamonu'da kasten yaralama ve gasp şüphelisi tutuklandı

    Araç İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, bir kişinin yaralanması ve gasbedilmesi olayıyla ilgili çalışma başlattı. Yakalanan şüpheli Y.G, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı hakimlikçe 'kasten yaralama ve gasp' suçundan tutuklandı.

  • İzmir'de kavga sonucu bıçaklanan genç hayatını kaybetti
    16:44 İzmir'de kavga sonucu bıçaklanan genç hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan bir kavgada arkadaşı tarafından bıçaklanan 17 yaşındaki genç, hastanede hayatını kaybetti. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansırken, anne uyuşturucunun olayın sebebi olduğunu belirterek suçluların en ağır cezayı almasını istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Otobüsteki yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ifadeler kullandı
    16:35 Otobüsteki yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ifadeler kullandı

    Bir otobüste kayda geçen görüntülerde, bir yolcu yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ve sert sözler söyledi. Kadının şaşkınlıkla karşılık verdiği olayda, siyahi 2 kişinin başlarını öne eğdikleri de dikkat çekti. Tartışma sözlü olarak devam etti ve kimse fiziki bir müdahalede bulunmadı.


Advertisement