İki Gün Önce Kaybolan Yaşlı Adam Aranıyor - Son Dakika
3.Sayfa

İki Gün Önce Kaybolan Yaşlı Adam Aranıyor

İki Gün Önce Kaybolan Yaşlı Adam Aranıyor

Elazığ’da 2 gün önce kaybolan yaşlı adam, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından aranıyor.

13.10.2017 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da 2 gün önce kaybolan yaşlı adam, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından aranıyor.

Olay, Maden ilçesinin Hazar- Kavak köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 çocuk babası 89 yaşındaki Hüseyin Atıcı, 2 gün önce evinin 100 metre aşağısındaki bahçesini sulamak için saat 20.30'da çıktı. Aradan birkaç saat geçmesine rağmen yaşlı adamın eve dönmemesi üzerine yakınları aramaya çıktı. Kendi çabalarıyla köy içerisinde ve bahçede arama yapan aile sonuçsuz kalınca, jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) yardım istedi.

Olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri, iz takip köpeği ile birlikte arama çalışma başlattı. Çevre köylülerin de katıldığı arama çalışmasında, görenlerin güvenlik güçlerine haber vermesi istendi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İki Gün Önce Kaybolan Yaşlı Adam Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı
    11:09 Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı

    Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin atık karton bölümünde çıkan yangın, panik yarattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan veya can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Ekipler, yangının sebebini araştırmak için çalışmalara başladı.

  • K-Pop Yıldızı Park Bo Ram 30 Yaşında Hayatını Kaybetti
    11:08 K-Pop Yıldızı Park Bo Ram 30 Yaşında Hayatını Kaybetti

    K-Pop yıldızı Park Bo Ram, yeni müzik projesi üzerinde çalışırken arkadaşının evinde ölü bulundu. Polis soruşturma başlattı ve otopsi talep etti. Bo Ram, son 10 yılda K-pop'ta öne çıkan bir figürdü ve yakın zamanda yeni müzik projeleri üzerinde çalışıyordu. Hayranları derinden sarsıldı ve genç yaşta kaybettikleri için üzüntülerini dile getirdi.

  • Tekirdağ-Malkara yolu kazasında bir kişi hayatını kaybetti, sürücü firar etti
    11:06 Tekirdağ-Malkara yolu kazasında bir kişi hayatını kaybetti, sürücü firar etti

    Tekirdağ-Malkara kara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, kazaya karışan sürücü olay yerinden kaçtı. Jandarma, firar eden sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi
    11:04 Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi

    Çankırı'nın Merkez ilçesine bağlı Handırı köyünde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelirken, can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

  • Pendik'te Ehliyetsiz ve Sigortasız Şekilde Drift Yapan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem Uygulandı
    10:52 Pendik'te Ehliyetsiz ve Sigortasız Şekilde Drift Yapan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem Uygulandı

    Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü, Pendik'te ünlü market zinciri Migros'un aracıyla drift atan ehliyetsiz ve sigortasız sürücüye 65 bin 877 TL cezai işlem uyguladı. Sürücü ayrıca trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan adliyeye sevk edildi.

  • Tekirdağ'da Ambulans Personeline Saldıran Jandarma Uzman Çavuş Açığa Alındı
    10:52 Tekirdağ'da Ambulans Personeline Saldıran Jandarma Uzman Çavuş Açığa Alındı

    Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran jandarma uzman çavuş açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatılırken, uzman çavuşun ambulans şoförüne sarılır gibi yaparak ısırdığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

  • Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını söndürüldü
    10:50 Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını söndürüldü

    Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve soğutma çalışmaları gerçekleştirdi.

  • Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı
    10:50 Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

    Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı.

  • Adana'da taksi durağına silahlı saldırı: Motosikletli genç öldürüldü
    10:46 Adana'da taksi durağına silahlı saldırı: Motosikletli genç öldürüldü

    Adana'da bir taksi durağına düzenlenen silahlı saldırıda, babaannesini ziyarete giden motosikletli bir gencin vurularak öldürüldüğü olay anı, güvenlik kamerasınca kayda alındı. Olayın ardından polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren 2 zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Baba ve babaanne, katillerin bir an önce adalete teslim edilmesini istediklerini belirtirken, büyük bir üzüntü içinde olduklarını ifade ettiler.


Advertisement