İki Haftadır Onarılmadığı İddia Edilen Elektrik Teli İki İneği Telef Etti - Son Dakika
Yerel

İki Haftadır Onarılmadığı İddia Edilen Elektrik Teli İki İneği Telef Etti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen hafta hava muhalefeti nedeniyle koptuğu ve tamir edilmediği iddia edilen elektrik teli, iki ineğin telef olmasına neden oldu.

15.01.2012 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen hafta hava muhalefeti nedeniyle koptuğu ve tamir edilmediği iddia edilen elektrik teli, iki ineğin telef olmasına neden oldu.

İneklerin sahibi Havva Külahlı, Ulualan mevkisindeki elektrik tellerinin geçen hafta şiddetli rüzgar nedeniyle koptuğunu, yetkililere haber vermelerine rağmen kabloların tamir edilmediğini iddia etti. Her ikisi de hamile olan ineklerine bugün alanda otlarken kopan teller nedeniyle elektrik çarptığını vurgulayan Külahlı, "Bu olayın sorumlularından davacıyım. İneklerim onların ihmali nedeniyle öldü" dedi.

Külahlı, çocuklarının da aynı yerde oyun oynadığını belirterek "İneklerim gibi çocuklarımın başına da bir şey gelebilirdi. Böyle sorumsuzluk olmaz. Bunun sorumlularının ineklerimin ve karnındaki buzağılarının hesabını vermelerini istiyorum" diye konuştu.

İnekleri telef olan Havva Külahlı'nın akrabası Mehmet Özden de kablonun kopmasının ardından sürekli olarak elektrik arızayı arayarak durumu bildirdiklerini savundu. Özden, "En az 3-4 defa arızayı arayarak bilgi verdim. Son olarak arızadan beni aradılar ve hemen gelip kabloyu tamir edeceklerini söylediler. Ama aradan iki gün geçmesine rağmen yine gelmediler" dedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İki Haftadır Onarılmadığı İddia Edilen Elektrik Teli İki İneği Telef Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement