İzmir'de Kuzenlerini Öldüren 2 Kardeş Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Kuzenlerini Öldüren 2 Kardeş Tutuklandı

İzmir\'de Kuzenlerini Öldüren 2 Kardeş Tutuklandı

İzmir Balçova'da, kuzenlerini öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan iki kardeş, tutuklandı.

13.02.2014 19:35  Güncelleme: 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Balçova İlçesi Kokarpınar Mevkisi'nde, çobanlık yapan halasının oğlu 40 yaşındaki Yaşar Keskin'i, av tüfeğiyle vurup öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan, Musa Özdemir (26) ile olay sırasında yanında bulunan ağabeyi Kadir Özdemir (29) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Balçova İlçesi Kokarpınar Mevkisi'nde yaşayan ve çobanlık yapan Yaşar Keskin, yaklaşık 10 yıl önce, burada tartıştığı dayısı Veli Behçet Özdemir'i av tüfeğiyle vurup öldürdü. Cinayetin ardından tutuklanıp mahkum olan ve 6.5 yıl ceza alan Keskin, tahliye olduktan sonra Manisa'ya yerleşti. Burada, 3.5 yıldır yaşamını sürdüren Yaşar Keskin, dayısını öldürdüğü yerde keçi sürüsü bulunan Yaşar Çetin'in (57) daveti üzerine, bir süre önce çobanlık yapmak için tekrar Kokarpınar Mevkisi'ne geldi. Babalarının katilini karşılarında gören Musa ile ağabeyi Kadir Özdemir iddiaya göre, hala çocukları olan Yaşar Keskin'den bulunduğu yeri terk etmesini istedi. Keskin ise kalıp çobanlık yapmayı tercih etti. Çarşamba günü saat 11.00 sıralarında Kokarpınar Mevkisi'ndeki ormanlık alanda karşılaşan Keskin ile öldürdüğü dayısının çocukları arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada Musa Özdemir av tüfeğiyle Keskin'e ateş etti. Kaçmaya çalışan Keskin, eğimli arazide yuvarlanıp düşerek, olay yerinde öldü.

Olayın ardından Musa ile ağabeyi Kadir Özdemir sağlık, polis ve jandarma ekiplerini aradı. İki kardeş, olay yerine gelen polise teslim oldu. İşlemlerinin ardından jandarma ekiplerine teslim edilen Özdemir kardeşler bugün adliyeye sevk edildi. İki kardeş çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede tutuklandı.

İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından cenazesi yakınlarına teslim edilen Yaşar Keskin ise Manisa'nın Sancaklıbozköy Beldesi'nde toprağa verildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Kuzenlerini Öldüren 2 Kardeş Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement