İki Kardeşin Nikahları Aynı Anda Kıyıldı - Son Dakika
Güncel

İki Kardeşin Nikahları Aynı Anda Kıyıldı

AYDIN'ın Efeler ilçesinde yaşayan Tolga Eşer ve kız kardeşi Sedef Eşer, aynı anda nikah masasına oturarak evlendi.

07.02.2018 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN'ın Efeler ilçesinde yaşayan Tolga Eşer ve kız kardeşi Sedef Eşer, aynı anda nikah masasına oturarak evlendi. Eşer kardeşler, aynı anda kıyılan nikahtan dolayı sevinçli olduklarını ifade ederek, birbirlerine mutluluklar diledi.

Aydın'da aynı anda evlenen iki kardeşin nikahı, Çeştepe Düğün Salonu'nda yapıldı. Özel güvenlik görevlisi Tolga Eşer (30), nikah masasına Damla Çetin'le (25) otururken; bir firmada halkla ilişkiler sorumlusu kız kardeşi Sedef Eşer (27) ise İngilizce öğretmeni İlyas Derebaşı (27) ile aynı saatte ve aynı masada nikahlandı. Genç çiftleri, mutlu gününde yakınları yalnız bırakmadı. Efeler Belediyesi Nikah Memuru Tahir Altındiş'in kıydığı nikah sonrası iki çifte de Belediye adına birer fincan takımı hediye edildi.

'GÖNLÜMÜN SULTANINI BULDUM'

Mutluluğunu paylaşan Tolga Eşer, "Arkadaşımın düğününden sonra, 'evlenemez' diyerek benimle dalga geçtiler. Arkadaşlarımın hepsinin nişanına katıldım. Şimdi de gönlümün sultanını buldum. Hepsinden önce davranarak nikah kıydık. Ama bu arada kız kardeşim araya sonradan kaynak yaparak, nikah tarihini aynı gün ve aynı saate aldı. Bizim düğün tarihimiz henüz belli değil ama kız kardeşimin düğünü 6 Temmuz'da olacak. Önce onları evlendireceğiz, daha sonra da kendi düğünümüzü yapacağız. Çok heyecanlıyım, ellerim titriyor" dedi.

'SEVDİĞİM ERKEĞE EVET DEDİM'

Çok mutlu olduğunu ifade eden Sedef Eşer ise "Şu anda gerçekten çok mutluyum. Sevdiğim erkeğe 'evet' dedim. Ağabeyimle her zaman can kardeştik. Onlarla aynı gün nikah kıymaktan çok mutlu olduk. Bizim için de unutulmaz bir anı oldu. İnşallah hepimiz ömür boyu çok mutlu oluruz" diye konuştu.

'DEDİĞİMİ YAPTIM'

Gelin Damla Çetin ise "Hiç evlenmeyi hayal bile etmezken, Tolga'yı 6 Kasım'da gördükten sonra 'Ben bu adamla evleneceğim' dedim. Tabii ki bunu görümcemle birlikte yapmak çok daha mutlu etti. Aynı gün yapılması bizim için çok büyük bir anı oldu. İlerleyen yıllarda bunu her sohbette konuşur, güleriz. Çok mutluyum" dedi.

Diğer damat İlyas Derebaşı ise "Bu mutlu günümüzde ne söylesek zaten az kalacak. Söylenecek her kelimenin daha da üzerinde olacak bir mutluluğumuz var şu anda. Allah bozmasın. İnşallah sonsuza kadar böyle devam eder" diye konuştu.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Kardeşin Nikahları Aynı Anda Kıyıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement