İki Kişinin Öldüğü Feci Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

İki Kişinin Öldüğü Feci Kaza Güvenlik Kamerasında

İki Kişinin Öldüğü Feci Kaza Güvenlik Kamerasında

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde geçen 2 Haziran’da hemzemin geçitte meydana gelen feci kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

30.06.2016 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde geçen 2 Haziran'da hemzemin geçitte meydana gelen feci kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Trenin sürüklediği otomobilde bulunan iki kişi hayatını kaybetmişti.

Alınan bilgiye göre, 2 Haziran günü gece saatlerinde meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Sefai Akkaş ve 50 yaşındaki kayınpederi Aydın Akman hayatını kaybetmişti. İddialara göre bariyerin kapalı olmasına rağmen sürücünün geçmek istediği otomobil, bu sırada gelen yük treninin altında metrelerce sürüklenmişti. Kazada sürücü Sefai Akkaş'ın bebeği Oğuzhan ve eşi Eda Akkaş yaralı olarak kurtulmuştu.

Kaza ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki Kişinin Öldüğü Feci Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement