İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ, 9 YARALI - Son Dakika
Güncel

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ, 9 YARALI

DENİZLİ'nin Serinhisar ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin orta refüjü aşarak karşı şeride geçip, başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 çocuk öldü, 9 kişi de yaralandı.

25.09.2022 14:25  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DENİZLİ'nin Serinhisar ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin orta refüjü aşarak karşı şeride geçip, başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 çocuk öldü, 9 kişi de yaralandı.

Kaza, dün Denizli- Antalya karayolu Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Erkan Ramazan Özcan yönetimindeki 20 YA 611 plakalı otomobille Antalya istikametine seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil orta refüjü aşıp, karşı şeride geçerek Mehmet Ünlü'nün kullandığı 64 DT 606 plakalı otomobille çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan sürücü ve yolcuları çıkardı. Sağlık ekipleri, Ünlü'nün kullandığı otomobilde bulunan ve yaralanan eşi Dilek Ünlü, annesi Ümmü Gülsüm Ünlü ile çocukları Hatice Nur ünlü, Baran Ünlü, Sina Ünlü, Öykü Ünlü ile diğer otomobilde bulunan sürücü Özcan ile Yeter Derin ve Metehan Derin'i ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırdı. Sağlık durumu ağır olan ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 3 yaşındaki Öykü Ünlü, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çeşitli hastanelere kaldırılan toplam 9 yaralının ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ, 9 YARALI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ, 9 YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement