İki Otomobil Çarpıştı, Can Pazarı Yaşandı - Son Dakika
Güncel

İki Otomobil Çarpıştı, Can Pazarı Yaşandı

İki Otomobil Çarpıştı, Can Pazarı Yaşandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde izinleri biten ve Almanya’ya dönen gurbetçi ailenin bulunduğu otomobil, müzisyenleri taşıyan otomobille çarpıştı.

07.08.2015 03:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde izinleri biten ve Almanya'ya dönen gurbetçi ailenin bulunduğu otomobil, müzisyenleri taşıyan otomobille çarpıştı. Tam bir can pazarının yaşandığı kazada, 1 kişi öldü, 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Keşan- Gelibolu Karayolu üzerinde bulunan Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Gelibolu'dan Keşan yönüne giden Savaş Çelik (41) yönetimindeki HAM SC 140 plakalı otomobil, Sanayi Kavşağı'ndan geçtiği sırada Asri Mezarlık istikametinden İpsala yönüne dönüş yapmak isteyen Sezai Atıcı (46) yönetimindeki 22 PE 055 plakalı otomobille çarpıştı.

CAN PAZARI YAŞANDI

Çarpışmanın etkisiyle 22 PE 055 plakalı otomobil, yoldan çıkarak yol kenarındaki bankette durabildi. Can pazarının Kazada; HAM SC 140 plakalı otomobilin sürücüsü Savaş Çelik ile araçta yolcu olarak bulunan eşi Nilüfer Çelik (39) çocukları Ediz Fatih (2), Kerem (11) ve Zevciye Sena Çelik (14) yaralanırken, 22 PE 055 plakalı otomobilin sürücüsü Sezai Atıcı ile araçta yolcu olarak bulunan Göksel İşçi (34) ve Emir Bilek (30) yaralandı.

ARAÇTA SIKIŞAN KİŞİ İTFAİYE TARAFINDAN ÇIKARTILDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 22 PE 055 plakalı otomobilde ön koltukta yolcu olarak bulunan Göksel İşçi, kaza kırım ekibi tarafından sıkıştığı yerden güçlükle çıkartıldı. Yaralılar, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Göksel İşçi, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İşçi'nin cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

DÜĞÜNDEN ÇIKMIŞTI

Öte yandan meydana gelen trafik kazasında HAM SC 140 plakalı otomobildeki gurbetçi ailenin tatillerinin sona erdiği ve Almanya'ya gitmek üzere Ege bölgesi tarafından geldiği öğrenildi. 22 PE 055 Plakalı otomobilin ise, düğünden çıkan müzisyenleri evlerine götürdüğü öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Göksel İşçi'nin müzisyen olduğu öğrenildi. Kazanın duyulmasıyla yaralananların yakınları da Keşan Devlet Hastanesi'ne akın etti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki Otomobil Çarpıştı, Can Pazarı Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement