İki tiyatrocu iki farklı bakış - Son Dakika
Magazin

İki tiyatrocu iki farklı bakış

İki tiyatrocu iki farklı bakış

Altan Erkekli: Hala taksit ödüyorumAilesiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülenen Altan Erkekli, "Geçinemiyoruz diyen sanatçılar, sosyal medyada 'Yıllarca çalıştın, birikim yapmadın mı' diye eleştirildi.

15.06.2020 08:30  Güncelleme: 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altan Erkekli: Hala taksit ödüyorum

Ailesiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülenen Altan Erkekli, "Geçinemiyoruz diyen sanatçılar, sosyal medyada 'Yıllarca çalıştın, birikim yapmadın mı' diye eleştirildi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

İki tiyatrocu iki farklı bakış

"Bütün sanatçıların bir eli yağda bir eli balda değil ki. Ben de hala evim için taksit ödüyorum. Tek bir tane evim var, o kadar. Ödediğim vergiler var, çocuğumun okulu var. Bu dönemde maddi kayıplar yaşadık. Dizi çekilmeyince para alamıyorsun."

Okan Bayülgen: Ağlamaları çok çirkin

Okan Bayülgen de önceki gün kızı İstanbul'la birlikte Nişantaşı'ndaydı. Oyuncu, geçinememekten yakınan sanatçılara tepki gösterdi. "Bakıyorum da çok ağlayan var. Sürekli ağlıyorlar" diyen Bayülgen, şöyle konuştu:

İki tiyatrocu iki farklı bakış

"Sen sanatçısın, mekanda çalışan garson ne yapsın, yer gösterici ne yapsın? Diğer mesleklerde çalışanlar aylarca işsiz kaldı. Bizimkilerin 'zorlanıyoruz' demesini kabul etmiyorum ben. Tiyatrocuların ağlamasını çok çirkin buluyorum."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin İki tiyatrocu iki farklı bakış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement